Predstavte si situáciu: Študent ide do obchodu a kúpi si jednorázovo čisté biele tričko. Na tričko si dá spraviť podtlač s textom. Ten text nebude obyčajný, budú to ťaháky z rôznych látok na najbližšie písomky. Myslíte si, že
@Stormmast3r To je síce z časti pravda ale teraz sa nepozeraj na túto stránku problematiky. Ja rozoberám situáciu, ktorá je len vymyslená a zaujímajú ma názory, tak že neber to tak, že to chcem niekedy premeniť na realitu.
@tenpatic tak čisto teoreticky,keby je z vnutornej strany,tak by a mi to asi dost zle čitalo,a keby z vonkajšej... no určite by si to všimol,a asi by bol taky prekvapeny,že by nevedel ako regaovať Ale nevyzliekol by som si ho,dajme tomu že je leto,a ty si prišiel len v tom tričku,a hore bez na hodine nebudem,vymeniť si ho nemam za čo. Nevyzliekol by som si ho,vlastne ani neviem čo by som robil Podla mňa by sme nepisali a pisomka by sa odložila
urcite by to bolo nejako proti skolskemu poriadku. mas chodit vhodne obleceny a je zakazane poskytovat informacie pocas pisomky a s tymito dvomi by sa to podla mna bilo
@madnesska to by si naozaj spravila ? Ty si taká beťárka ? Čo keby sa učiteľ zrazu rozhodol, že začne počas písomky chodiť po triede ? Určite by si všimol text, na ktorý hladíš "akože do blba".
Potom by mal pravdepodobne problémy spolužiak (ten pred tebou), ktorý mal tričko oblečené a bol by považovaný za "páchateľa" a dostal by pravdepodobne za päť. To by nebolo od teba pekné (je jedno či toho človek máš rada alebo nemáš). Lebo vieš, že zlé veci, ktoré spravíš druhým sa ti neskôr vrátia, tak že aj teba by si čoskoro našla pekná pätka (možno z inej písomky) a vo chvíli, kedy by ti to naozaj neprišlo vhod. Tento nápad sa mi nepáči a neschvaľujem ho
@Tenpatic ... ... určite by som to neurobila... ale keby už len o to išlo tak keby sa začal učiteľ prechádzať tak by som mu povedala nech si oblečie mikinu
@tenpatic ad @15ak by to bolo dobre premyslene, a nebolo by to cisto o tahakoch, ale by sa "vlozili" pomedzi iny text, tak ucitel by to neskumal..
popravde my sme raz takto popisali celu tabulu a cela trieda sme sa na nu pozerali pocas pisomky a opisovali a ucitelovi to neprislo.. /asi preto, ze u nas bola zotreta tabula malokedy/
ale inak ako tu niekto sopminal.. obratiti tricko, obliect nieco na to, vyvolat pred tabulu, popripade.. odlozit pisomku, prebrat ucivo a na dalsej hodine psiat i z neho
myslim ze by si to ten clovek pod vplyvom "verejnej mienky" premyslel.
no ja byť učiteľka tak ho za to ocením, že si dal takú námahu.. napísal by písomku a šiel by z toho hneď odpovedať či to vie (na strednej sme mali profáka dejáku, ktorý keď našiel niekomu ťahák tak ho nalepil na tabuľu a komentoval typu: to ti muselo dlho trvať kým si ho napísal.. no veru kvalitný ťahák.. a podobne )
dal by som mu 5, zápis do triednej a navrhol by som mu pokarhanie triednym ucitelom.. toto by bola totálna drzosť spraviť.. ak by mne toto niekto spravil tak by sa vzdy pred mojou hodinou modlil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Hlavná myšlienka je, či by si si vyzliekol to tričko keby to učiteľ zbadal a upozornil ťa.
Potom by mal pravdepodobne problémy spolužiak (ten pred tebou), ktorý mal tričko oblečené a bol by považovaný za "páchateľa" a dostal by pravdepodobne za päť. To by nebolo od teba pekné (je jedno či toho človek máš rada alebo nemáš). Lebo vieš, že zlé veci, ktoré spravíš druhým sa ti neskôr vrátia, tak že aj teba by si čoskoro našla pekná pätka (možno z inej písomky) a vo chvíli, kedy by ti to naozaj neprišlo vhod. Tento nápad sa mi nepáči a neschvaľujem ho
buď si do 10 sekúnd zoženieš oblečenie bez ťaháku alebo choď von z triedy a máš 5 z písomky a neospravedlnenú hodinu
popravde my sme raz takto popisali celu tabulu a cela trieda sme sa na nu pozerali pocas pisomky a opisovali a ucitelovi to neprislo.. /asi preto, ze u nas bola zotreta tabula malokedy/
ale inak ako tu niekto sopminal.. obratiti tricko, obliect nieco na to, vyvolat pred tabulu, popripade.. odlozit pisomku, prebrat ucivo a na dalsej hodine psiat i z neho
myslim ze by si to ten clovek pod vplyvom "verejnej mienky" premyslel.
fuj ci som hnusny
keby som bola ziak, tak miesto behania po obchodoch si nad to ucivo sadnem a nerobim problemy zybtocne ...