a popravde vobec neviem o com je rec ale predpokladam ze futbal alebo hokej inak v tu chvilu som citala na markize teletext chat a nejaky debil pisal ze skalicaaa skalicaaa a nechapala som az teraz chapem
@thomasqo ako som napisal, vidno ze nemas paru o tom kto s kym fandi, sedis len doma pred telkou a fandis toe vse, pokazde ked sa hralo na Slovane a hral proti nam Martin, tak sa zdravili fandovia vzajomne a nebol problem aby Slovanisticky fanusik isiel do host sektora pokecal s Martincanmi a opacne...tak si teda dalej uzivaj sport v televizii
jeziis ja toto nechapem sak ok fandim svojmu tymu ale nebudem gvoli tomu picovat do druhych,,,ja fandim skalici a nemam nic proti slovanu ani nikomu mozno len proti niektorym fanusikom co maju radi dve osmicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
It"s now or never
I ain"t gonna live forever
I just wanna live while I"m alive
(It"s my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said, "I did it my way"
I just wanna live while I"m alive
"Cause it"s my life
...síce keby bol hocikto na ich mieste,fandila by som tomu družstvu,ktoré hrá proti slovanu ..
takže gratulujem Skalica
inac @Ooooo tesim s tebou SKALICAAAAAAAAAAAAA
@indifferentgirl oslavaaa
a popravde vobec neviem o com je rec ale predpokladam ze futbal alebo hokej inak v tu chvilu som citala na markize teletext chat a nejaky debil pisal ze skalicaaa skalicaaa a nechapala som az teraz chapem