ano velmi a odvtedy uz to nie je ani najlepsia kamoska, ani kamoska, je to pre mna uz len spoluziacka, drzim sa hesla ze sa da odpustit, ale nie zabudnut, no ona toho porobila viac takze moja dovera sa uuuplne vyparila :o) ale nemrzi ma to
Ja sám by som bol happy, keby som mál vôbec nejakého kamaráta/tku a nie to ešte naj..tss, takych nechcem čo som im dobry, iba keď im radím.. Inač ma odfajčia.. Yebem, radšej som sám.. Ale uz som si na samotu zvykol
no to je dosť ťažká otázka...v prípade, že ten, koho myslím, je môj "naj" kamoš, tak ma sklamal veľmi...v inom prípade hlasujem za "nemam ani som nemal(a) naj kamoša(ku)" ...
no... ja to ani nepovazujem dnes za sklamanie, ale vtedy ma to vazne zobralo
mali sme ist s kamoskou autobusom spolu s este dalsou kamoskou do modranky za dalsou kamaskou a mali sme sa stretnut na zastavke.. No.. a oni dve sa zarozpravali, ja som tam este nebol tak nastupili.. a potom si uvedomili, ze vlastne na mna zabudli a este mi to aj zatlkali a nechceli povedat, ze nech nastupim sam... no ta kamoska v modranke mi to povedala do mobilu celkom nesetrne, ze: ,,Tie kravy na teba zabudli, pod seeem!" ..tak...
ale to bola len taka blbost, bola to skor moja chyba ze ma to tak vzalo...
a som rad, ze nic horsie sa nam nestalo a ani nase kamaratstvo nic nedokaze ohrozit dnes
ano a nie jeden, viac najlepších kamošov (postupom rokov, ako sa vyvíjali) ma sklamalo, a čím budete starší, tým viac kamarátov zrazu prestane byť kamarátmi.. a aj ten najlepší môže sa zmeniť..
priatelov si vyberam velmi opatrne...kamaratov mam vela,znamych este viac ale priatelov tych len zopar a su to ludia na ktorych sa mozem kedykolvek obratit.
určite že áno, posledné leto, a zvrtlo sa to aj opačne , aj ja som sklamala ju určite, ale dôležité je, že priateľstvo takéto nepríjemnosti (s vierou, že sú krátkodobého charakteru a nie trvalého), prekoná
by george for fred (pre každý prípad, aby bolo férové, ti pošlem link na toto moja
ps: ewan
@jogurtovakultura aka DŽEJ KEJ...to asi budem tym, ze nic petika sa pletie s poetikou sak ked das do gúgla, ze "petika" napise ti : mali ste na mysli "poetika" ?
ono co je podla vas naj kamoska. spolahnut sa nemozete na nikoho, len na seba, takez v tom naj kamarat/kamoska nebude. (to som uz zistila za svoj zivot). ale mam cloveka, s ktorym ked som, porozpravam sa o vsetkom, a vieme o sebe uplne vsetko a mozem s nou riesit akykolvek problem a aj ona mne povie vsetko a ziadne slusnoti a forma medzi nami. to povazujem za naj kamaratstvo...
uf... tato ema ma deprimuje... sklamania sa lepia v posledých troch rokoch..
a berem kamky z rezervou.. už nemám naj... lebo sa to posralo... ale bavime sa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mali sme ist s kamoskou autobusom spolu s este dalsou kamoskou do modranky za dalsou kamaskou a mali sme sa stretnut na zastavke.. No.. a oni dve sa zarozpravali, ja som tam este nebol tak nastupili.. a potom si uvedomili, ze vlastne na mna zabudli a este mi to aj zatlkali a nechceli povedat, ze nech nastupim sam... no ta kamoska v modranke mi to povedala do mobilu celkom nesetrne, ze: ,,Tie kravy na teba zabudli, pod seeem!" ..tak...
ale to bola len taka blbost, bola to skor moja chyba ze ma to tak vzalo...
a som rad, ze nic horsie sa nam nestalo a ani nase kamaratstvo nic nedokaze ohrozit dnes
by george for fred (pre každý prípad, aby bolo férové, ti pošlem link na toto moja
ps: ewan
Hmm asi sa treba zamyslieť, či to boli skutoční priatelia, alebo sme si to mysleli iba my :/
a berem kamky z rezervou.. už nemám naj... lebo sa to posralo... ale bavime sa ..
najhoršia je strata dôvery..