Podla mňa neexistuje "pravé" sklamanie..Sklamanie je jednoducho sklamanie,je len väčšie a menšie.. Každý človek prežíva každé sklamanie inak .. Pre mňa môže byť sklamanie veľké aj v oblasti školy, priateľstva, lásky a z ďalších mnohých vecí.
Sklamaná môžem byť aj vtedy, keď mi v cukrárni povedia, že nemajú mojú obľúbenú čokoládovú
Podla mna clovek sa moze najviac sklamat v tom, na com mu najviac zalezi... Ale obvykle su to vztahy, ci partnerske alebo kamaratske. U mna su tieto dve podstaty zvacsa na prvom mieste, teda ze mi na nich najviac zalezi a teda aj najviac sklamu, ked sa nieco zle stane. Rodinu - otca a matku neriesim, ale vacsiu naklonnost mam k mame. A to posledne, no zvacsa ak sa mi ruti uplne vsetko, tak je to na pitel... A ak sa to spoji aj so vztahmi, no dovi-dopo.
Vies co je sklamanie:ked niekomu doverujes ... veris mu ... s radostou pocuvaj jeho sladke slova ktore ked pocujes myslis si ze sa vznasas ... travis s nim velmi vela peknych chvil ... ruka v ruke ... a BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM ... vytriezvenie ... vsetko to bolo klamstvo!!!uplne ... to je sklamanie ... kazdy to zazije vela krat ... bohuzial je to tak ... sklamanie v priatelstve:mas kamaratku ... uplne ju mas rad ... robite uplne blaznovstva a BOOM ... do toho vstupi kamarat a pokazi vsetko ... kamka sa zalubi ... a je koniec ... uplne ziarli ... pretoze on chce vas ... aj napiek tomu ze s nou tiez nieco riesi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Príde mi to nevhodné pomenovanie.
Podla mňa neexistuje "pravé" sklamanie..Sklamanie je jednoducho sklamanie,je len väčšie a menšie.. Každý človek prežíva každé sklamanie inak .. Pre mňa môže byť sklamanie veľké aj v oblasti školy, priateľstva, lásky a z ďalších mnohých vecí.
Sklamaná môžem byť aj vtedy, keď mi v cukrárni povedia, že nemajú mojú obľúbenú čokoládovú