poznam par ludi co tam chodi a zevraj je to super skola ale podobna je aj zsssv zdruzena stredna skola scenickeho vytvarnictva robia tam to iste...ale uz sa to vola inac stredna odborne skola scenickeho vytvarnictva tusim a je to v prievoze
@nightillusion tak pardon kazdy sa obcas sekne aj tam poznam ludi a je to dobra skola ale treba sa ucit a vela kraslit a druhu podobnu skolu som myslela sukromnu v petralke robia tam to iste
ja som chodila na sklenarovu rok a pol a prestupila som na supku..
sklenarova je ta najhorsia umelecka skola .. nenavidela som to tam..jebnuty system, jebnui ucitelka.. mala osm dvojku z chovania apodmienecne vylucenie za poznamky typu jedla jablko na hodine alebo mala bundu na stolicke..ked nie si prezuta nepustia ta na vyucovanie a ked prides minutu po zvoneni , jebnuta vratnicka ti zavre dvere pred nosom a musis celu hodinu sediet dole a potom ju mas neospravedlnenu.. vyucovanie je uplne az do poobedia, fajcit nemozes vobec nikde a je to uplne nakokot.
prestupila som na supku a nemam ziadny problem..
na uate mam dve najlepsie kamosky, mimochodom @krutafunebracka ich pozna, a neviem no z rozpravania mam pocit ze je to fajn skola, aj ked sukromna
A ece tam k tym hornym komentarom...uat je fakt naj skola pre animaciuuu, bola somtam niekolko krat , faktt to je taam super Pocitace apple a wuuaa No nebo, len to skolne 3000 na mesiac Pre takych bohatsich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
žeby kreslenie postavičiek do rozprávok????
Ústav
Absolútnych
Tupcov
sklenarova je ta najhorsia umelecka skola .. nenavidela som to tam..jebnuty system, jebnui ucitelka.. mala osm dvojku z chovania apodmienecne vylucenie za poznamky typu jedla jablko na hodine alebo mala bundu na stolicke..ked nie si prezuta nepustia ta na vyucovanie a ked prides minutu po zvoneni , jebnuta vratnicka ti zavre dvere pred nosom a musis celu hodinu sediet dole a potom ju mas neospravedlnenu.. vyucovanie je uplne az do poobedia, fajcit nemozes vobec nikde a je to uplne nakokot.
prestupila som na supku a nemam ziadny problem..
na uate mam dve najlepsie kamosky, mimochodom @krutafunebracka ich pozna, a neviem no z rozpravania mam pocit ze je to fajn skola, aj ked sukromna
aale aj tak supka rulez
neviete to ani zahrat, jasne ze by ste vsetky chceli chodit na zochovu