Ahojte, chcem sa hlavne bab teda spytat ake maju skusenosti so skludnujucimi gelmi po holeni, ci to vobec nejeka pomaha, pretoze pocas leta je pre mna holenie noh niekedy doslova utrpenie, kedze sa mi skoro vzdy vyhadzu cervene vyrazky a vyzera to hrozne
Ja gély nepoužívam, nebudem míňať peniaze na kozmetiku z reklamy.
Robím to jednoducho a žiadny problém, ale najlepšie je sa holiť nie každý, ale každý druhý deň, pretože pokožka sa ľahko podráždi (najmä podpazušie a oblasť bikín). Používam kvalitnú drahú žiletku viacčepeľovú (tri čepele), nanesiem na určené miesto penu na holenie a holím. Po holení sa natriem telovým maslom a som spokojná :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Robím to jednoducho a žiadny problém, ale najlepšie je sa holiť nie každý, ale každý druhý deň, pretože pokožka sa ľahko podráždi (najmä podpazušie a oblasť bikín). Používam kvalitnú drahú žiletku viacčepeľovú (tri čepele), nanesiem na určené miesto penu na holenie a holím. Po holení sa natriem telovým maslom a som spokojná :p