Takže príjmem každý nápad..
Chceme urobiť v škole nejakú nástenku..(vždy máme také otrepané)ale nič nás nenapadá čo tam dáme..nemáte nejaký dobrý,originálny nápad?? čo máte na vašej nástenke v škole???
Dobrý ani originálny nápad nemám, toľko k prvej otázke.
My máme na nástenke kolieska salámy, tampóny, pozostatky papúč, minimálne jeden kotúč rozmotaného vzorkovaného toaleťáku(toaleťáka?), plagáty o súťažiach a nejaké zvyšky veľkonočnej výzdoby spred dvoch rokov.
hmm.. na strednej som bol proti svojej voli aj so poluziakmi dvoma nastenkar a napr na jar sme raz na nastenku dali rozkvitnuty konar.. podotykam ze ten konar bol FAKT obrovsky .. ...taktiez vhodna bolo ked sme na nastenku dali vsetok bordel z triedy.. sacky, papiere, kadeco.. a povedali sme ze temou nastenky je triedenie odpadu
a na zakladnej v deviatej triede z cistej haluze spoluziacky dostali od triednej ulohu spravit "rozluckovu" nastenku, pricom tam zakvacili svoje stare spodne pradl oa vlozky ... uzasna nastenka .. a bordovo-fialovy odtien ktorym sa sfarbila tvar triednej skutocne stal za to
moj ty boze, ako fakt, nechcete sa rozpravat este o infantilejsich veciach???
Tuzim po starom dobrom Birdze, kde sa preberali vzdy zaujimave veci a nie toto...
my tam máme napísané na celej stene že vĺčik-tĺčik haha...fóór..keby ste vedeli čo to presne znamená
ale tak dajte si tam napr. že velká noc,aneb (to som ja vymyslela ) že plagaty hereciek aneb spevacok aneb niekoho znamenho haha..alebo nejake vtipne vyroky z vasej triedy..alebo fotky kazdeho z vas ked ste boli krpci a teraz..aneb fotky zo spolocnych sk.akcii co ste boli spolu hm?
podla mna je super vyzdobit nastenku spolocnymi fotkami....poproste nejakeho rodica nech vam vytlaci v robote fotky a vyzdobte to tak..plus nejake odtlacky ruk...myslim ze je to mile ...lespei ak onejake otrepane krepove papiere ci strihane velkonocne zajačiky
no tie fotky sú good nápad a celý rok nemusíte meniť nástenku my meníme, lebo sme veľmi kreatívna trieda a väčšinou sa nám podarí aj uliať z nejakej tej hodiny kvôli robeniu nástenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
My máme na nástenke kolieska salámy, tampóny, pozostatky papúč, minimálne jeden kotúč rozmotaného vzorkovaného toaleťáku(toaleťáka?), plagáty o súťažiach a nejaké zvyšky veľkonočnej výzdoby spred dvoch rokov.
napis si nepamatam, asi novy skolsky rok alebo maturitny rocnik?
a po okrajoch celej nastenky su kadejake papiere, letaky o VS, ...atd
@3 aj my mame toaletak, ale je zaveseny na tabuli
a na zakladnej v deviatej triede z cistej haluze spoluziacky dostali od triednej ulohu spravit "rozluckovu" nastenku, pricom tam zakvacili svoje stare spodne pradl oa vlozky ... uzasna nastenka .. a bordovo-fialovy odtien ktorym sa sfarbila tvar triednej skutocne stal za to
Tuzim po starom dobrom Birdze, kde sa preberali vzdy zaujimave veci a nie toto...
moze to byt podla mna vtipne, tipovat kto je kto
ale tak dajte si tam napr. že velká noc,aneb (to som ja vymyslela ) že plagaty hereciek aneb spevacok aneb niekoho znamenho haha..alebo nejake vtipne vyroky z vasej triedy..alebo fotky kazdeho z vas ked ste boli krpci a teraz..aneb fotky zo spolocnych sk.akcii co ste boli spolu hm?