záležalo by podľa situácie , ak by ma niekto držal v lietadle ako rukojemníka, tak by som skočil aj bez padáka no samozrejme iba v tom prípade ak by tam bolo more ináč by to nemalo zmysel skákať na tvrdý povrch ale len tak z vlastnej vôle by som neskákal určite, nie som moc adrenalínový typ
@majmarad ani za milión eur by som to nedal už iba pri pohľade na tú výšku dole mám mráz na chrbte a to som len za notebookom výšky to je moja najväčšia fóbia v živote asi
@lafiziq podľa mňa na nejakom simulátore Hurricane factory, alebo na inom zariadení, ale podľa mňa sa to trénuje na ostro
@Charlie1 vieš aká to musí byť sloboda? Strach je proti tomu nič, veď sa poserieš len raz a letíš ďalej Ja nemám strach z výšok, ale pri tomto by som popremýšľal, no išiel by som asi aj tak.
@wewo keby som skočil na tvrdú zem tak mám smrť istú, ale pri mori by to nemuselo hneď znamenať smrť, možno by som skončil iba na vozíku a možno vôbec, záleží aj dosť na tom z akej výšky by to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@Charlie1 vieš aká to musí byť sloboda? Strach je proti tomu nič, veď sa poserieš len raz a letíš ďalej Ja nemám strach z výšok, ale pri tomto by som popremýšľal, no išiel by som asi aj tak.