@sandy114 ak si kúpi palette, tak jej vydrží na hlave aj rok ..ja mám pôvodnú farbu takmer blond a dávam si tam šampón od palette (gaštanová), ktorý mi chytá na čierno a vymyť nejde ani za boha akurát keď mi to vyťahá slnko tak je to tmavohnedé.. A to na moje vlasy len tak bohviečo ťaźko chytí
@forte no moje vlasy prezili toho uz hodne ale z tej pochybnosti mi ich vypadla asi aj polka niekedy som mala pocit, ze o ne vsetky pridem boli krepocite otrasne spatne keby sa to stalo len mne tak nepoviem nic ale viac babam co poznam
tak tebe nemusi robit nic, ale tak co ja viem ja by som si ju nikdy nekupila uz
@nixxina a ty si používala konkrétne akú farbu? Lebo moja mama si farbí tými farbami od palette vlasy vyše 20 rokov a má ich stále tolko isto. Má jemné a nie velmi husté vlasy, ale ona také mala vždy. Tak neviem...možno to má na každého iný účinok. A aj tak farebné šampóny, ktoré by mi dlho vydržali v drogérii nájdem iba od palette. A tiež je rozdiel keď si človek farbí vlasy na blond a keď si dáva tmavú farbu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@nixxina ja si s ňou farbím dva roky a nič zatial...a čo je také zlé na nej?
moja kaderníčka si farbí svoje vlasy len šampónovou farbou a tvrdí, že to je takmer neškodné
tak tebe nemusi robit nic, ale tak co ja viem ja by som si ju nikdy nekupila uz
@sandy114 tak každá červená sa vymýva rýchlejšie
no jo jedine + bolo ze ozaj dlho vydrzala mala som ju asi rok esteze mam svoje vlasy tmave a nevyrastali mi
@sandy114 ak by si bola ochotna dat za farbu zo dakych 8e,, kadernicka cervena mi drzi 3 mesiace