úplne sa toho desím, po šole budú behať samé malé sopľavé deti, drzé a budú národnosti emáckej alebo hiphopovej. strašné. každým rokom to je horšie a horšie
Ja sa neteším lebo budem muset zas tie uzasne buzeranstke xichty Ako aj by mi to bolo jedno sak nekedy je haluz s nimi ale kvoli tomu uceniu a vstavaniu sa netesim
čo ja sa brutálne teším viem znie to blbo ale čo už doma je nuda tam aspoň sa nasmejem toľKo že ma brucho bude bolieť teším sa na @Meggie7 a @katuska10129 a v neposlednom rade na @sKay -a cmuK loobim vás hej málo trápne všaK KatKa
ja sa trochu tesim ze co bude nove a tak, ale aj bojim aby neboli este tazsie predmety a debilnejsi profaci a pravdepodobne nasa skolska partia uz nebude pokope, dufam ze aspon na niektorych cvikach budem s niekym znamim...
ja by som sa aj tesila...nebyt nemciny...resp. nemcinarky...z nej mam uplne stresy (jej oblubeny vyrok- chodte na dedinu medzi kravy aby ste dostali trochu rozumu). Proste stara p**a, co vam poviem. A spoluziakov mam viac hroznych ako ok. Ale zas, ono to prejde jak voda a uz maturujem. Aj sa trochu tesim aj bojim
čo vy stresujete. Idete na tú istú školu, čo aj pred rokom, prinajhoršom idete na strednú, z ktorej vás aj tak môžu vyhodiť až po prvom ročníku, ale ja idem na výšku! Ja nestresujem, tak sa upokojte, veď čo zlé vás môže čakať...
no ja sa hrozne tesim na ludi a na tie haluze ale inak brr..to hrozne vstavanie a ucenie...a tento rok nam ma pribudnut bisoka po anglicky...a aj chemia v angline a to sme sa ju neucili eeste ani po slovensky tak akoze super
@24 ja som sa ani na jednej škole zatiaľ necítila ako ryba vo vode. Buď preto, že škola nie je tá správna voda pre mňa, alebo ja nie som tá správna ryba do školských vôd...
hehe ja by som sa aj do školy tešil...keby na konci tohoto ročníka nestál taký jeden veľký strašiak...MATURITA...to je jediné, čo ma na škole odrádza a zase bude sranda robiť imatrikulačky tým emákom, čo k nám prídu
hej akoze ja sa do skoly tesim az na to ze posledny rok maturujem teraz.....takze stresujem strasneee...cíím je to blizsie tyym sa toho viac bojiim.....
"booožinku musím ráno skoro stávať" "boooožinku budem mat taký blbý predmet" "booožinku ako sa mi nechce"...dočkajte ked budete muset pracovat, celý posraný den byt v robote (a to nevravím ešte o 3-smennej prevádzke-to je čistý zabijak), žiadne prázdniny, nič... radšej sa tešte jak sa máte fajnovo
Heh, aj ja mam stres. Ja ho ma vzdy takze ho ani mimoriadne nepocitujem >D. Ja sa vsak velmo tesim do skoly. Aj ked nebudem moct pozeravat hrdinov a pisat si do 4 hodiny rannej >D >D >D Aj tak sa tesim. Teraz bude vsetko nove, az na spoluzakov. Budem s rovnakymi degesmi. Samozrejme ze aj tu su vynikmy
ja idem práve do druhého ročníka na gympli nemecká trieda a teším sa na taký ten školský život...ale učiť sa? bleeeeeeee :-! fuuuj neteším sa na tie drbnuté profesorky
ja som vkuse stresovala na konci prazdnin, a vzdy to bolo uplne bezdovodne, teraz sa tesim do skoly, jasne ze take male desy z niektorych predmetov mam, ale v podstate som uplne kludna
jedine co mne vzdy pomohlo na tento stres bol druhy september
Ja sa celkom teším, znovu s kamošmi...znovu sa vrátim do "normálu"...len to učenie..no kvôli tým ľuďom to tam proste stojí zato, nové problémy, ich riešenie...neberte to tak negatívne
no ja sa tesim do skoly na tie ksichty zname...ale teraz som zvedava na prvacikov...hahah...novy chalani ...ale tak akoze aj ja mam taky mensi stres...ale tak nejako sa to vyriesi a bude fajn
no ja sa urcite netesim...ale som rada ze tieto nanic prazdniny sa uz skoncia... a no som zvedava samozrejme na prvakov...dufam ze budu šekší.. a hlavne na nwe ucitelov...ake nervy im porobime..
no ja sa strááášne bojím, lebo tento rok maturujem a bojím sa že ma nepríjmu na výšku kôli talentovkám alebo že sa nebudem stíhať učiť. a ešte ten alternatívny plán čo máme teraz na škole prvý rok - no neviem ako to dopadne a ešte keď dostaneme nejakých dementných profesorov (pozdravujem nemčinárku :/) tak to bude fakt "super" :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Lebo ak nie, tak ma porazí
A už nejdem viac písať, lebo dúfam, že môj koment bude prvý
ty sa bojis matury? ja sa uz neviem dockat
zlata zakladka aj ked...strednu mam omnoho radsej...
jedine co mne vzdy pomohlo na tento stres bol druhy september