...chodite,tu niekto na nejaku Hotelovku..hm??a co vy na to?ako sa vam tam lubi,hm??a co praxe,a tieto veci,hm??mna osobne,no co uz vybrala som si to,co je..a tak,co uz teraz..ale,moc ma to nebavi...no a tie nektore,pravidla..teda ten skolsky poriadok..oh
Si zvyknes a vlastne po case aj zistis ze nemusi byt vsetko tak ako na papiery...
Ako vizaz v skole ked nejdes do nejakych extremov tak budu mat podla mna na haku.
Prax je dost individualna napriklad teraz mam prax v jednom z najluxusnejsich hotelov v BA a nerobia tu take haluze, ako ked som mal prax v posratej skolskej jedalni.
Jedine na co si snad vsade potrpia je piercingy pocas praxe bud vybrat alebo prelepit
@2 noo..ja osobne,ako nemam ten piercing,ani nejak ho neplanujem..ale spoluziacky..ho maju hodne..a,ako vadia im take veci..co absolutne neni ich problem..ale vsak..serem na nich..no as tym prelepenim...jedna to raz mala,takto na hodine,s riaditelom..normal prelepene..a ju vyhodil z triedy...ze si to ma dat,i tak dole..alebo,raz to vadilo ucitelovi na telesnej..a odovodnil to tym..ze napr.v restike,mu to moze spadnut do jedla..ako...psychoo,fakt..zee..xii,no a ja mam mat 1.taku normalnu prax.. v januari..v jednej,dost na urovni restike..taak,uvidime co to spravii..
:o coze ? ako u nas ma v skole piercingy kazdy na haku, to len na praxy treba prelepit. A celkove v skole nestaraju sa do vyzoru, napriklad ja mam ciro ucitelky to maju na haku, riaditelka mi minule povedala ze to mam pekne na praxy sice protestovali ale mam v... aj tak musim nosit ciapku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ako vizaz v skole ked nejdes do nejakych extremov tak budu mat podla mna na haku.
Prax je dost individualna napriklad teraz mam prax v jednom z najluxusnejsich hotelov v BA a nerobia tu take haluze, ako ked som mal prax v posratej skolskej jedalni.
Jedine na co si snad vsade potrpia je piercingy pocas praxe bud vybrat alebo prelepit