ja tam idem už zajtra ak vás to poteší... ale iba na deň ... ale nič si z toho nerob, na mojej bývalej škole sme vždy boli pomaly jediní z mesta čo išli do školy keĎ všetci boli domka... LTA 4eva že ?
No ja idem zajtra ráno už, vo štvrtok skúška a po nej hned domof dúfam Ale na mojej bývalej strednej sme nikdy nemali riaditelské volno alebo také ked nemuselo byť bo riaditeľ je strašný komouš
tiež nechápem,veď buď v stredu...7.1.,alebo až v pondelok 12.1. a keď som chodila do školy,tiež sme mali kopec ľudí na internáte a egal...
ja chodím do práce,ale ideme až 12.1. no až,už teraz sa mi nechce...: disappointed:
ale dufam, ze zasa urve nejake potrubie a budeme mat riaditelske volno
inak @2 si spominala gymo v cadci? my NIKDY nebudeme doma, ak to neni nevyhnutne
oni to maju prasatka hnusne skolske dobre vymyslene....
ako tie dva dni pojdeme do skoly, ale to bude ako vzdy, aby sme si "zvykli" a aby sme sa dostali do tych skolskych kolaji...
a potom ten dalsi tyzden uz normal sa bude ucit kaslu a nedavaju ohlady
@ 19 ...jj..to gymo,som myslela..a o tych,potrubiach som tez pocula,ze ste mali nedavno..a raz ze ste mali,ci ako..kvoli..otvoreniu noveho intraku..teda-domov mladeze..jj..
neviem jak ostatné školy v BA, ale my ideme už 8.1. aj keď je to úúplne zbytočné, lebo nás tam bude tak maximálne 10 a celý deň sa budeme baviť štýlom Vianoce juchu juchu... asi tak... takže hor sa do školy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja chodím do práce,ale ideme až 12.1. no až,už teraz sa mi nechce...: disappointed:
inak @2 si spominala gymo v cadci? my NIKDY nebudeme doma, ak to neni nevyhnutne
ako tie dva dni pojdeme do skoly, ale to bude ako vzdy, aby sme si "zvykli" a aby sme sa dostali do tych skolskych kolaji...
a potom ten dalsi tyzden uz normal sa bude ucit kaslu a nedavaju ohlady