Ahoj. Je tu nejaky ôsmak, zo stredneho slovenska, ktory si uz vybera strednu skolu? ak ano, tak kam by si chcel ist?? Zato sa spytujem, lebo som tiez osmak
Ja ked som bol osmak som sa rozhodol, ze pojdem na SPS Elektrotechnicku, odbor elektrotechnika. Keby som sa rozhodoval dnes, isiel by som na SOS Ostrovskeho 1 odbor Grafik digitalnych medii...rozpravam o Kosiciach
@moonbeam možem sa opýtat prečo ? ako neviem ako je to na iných školách ale do nášho mesta na grafik digitálnych medii idú ľudia ktorých nikde nezobrali alebo sú dosť mantáci do všetkých smerov...len chcem vediet či inde má tento odbor nejaku uroven
@sagulo tak si mal rovno napísať kam chceš ísť možno by sa chytili a máš ešte dosť času myslím , že 70-80% ešte nevie kam chce ísť ja som to nevedela ani po prímačkách.....
ja som deviatačka a prihlášky si dávam na zdravotnú - farmeceutický laborant a zdravotnícky laborant.. ak ťa baví chémia, tak môžeš porozmýšľať nad farmaceutickým laborantom to je škola v BB alebo aj v TT, TN, Ba ..
Ja som šiel na odbor techniku a prevádzku dopravy vo Veľkom Krtíši a má to široké uplatnenie a môžeš vlastniť vlastný autoservis,autopožičocnu,taxislužbu môžeš robiť aj logistiku keby ideš na výšku môžeš isť aj za pilota za súdneho znalca v odbore dopravy a podobne ,no na škole máme aj odbor grafik digitálnych medi a tam máme ako 2há škola na slovensku už 3D tlačiaren čo nemá hockto ,ktorú používame aj nás odobor technika a prevádzka dopravy no ale hlavne grafici to používajú a májú vlastné foto komory a aj vlastné nahrávacie štúdio kde spievaš a ták potom máme 3Dkameru z čí mrobíme filmy na 3Dtelkáče ale 3D tlačiareň je haluz ja som si navrhol umelý penis a dal som si ho vytlačiť tak ho nosím na kľúčenke
@mouette na Elektrotechniku som šiel, lebo ma bavia technické veci a obzvlášť počítače. No učivo bolo proste peklo, samá nudná teória, kolektív síce super ale len chalani. O PC som sa nenaučil nič nové, len sa čosi zopakovalo, čo som už vedel, poprípade som ja doučoval učiteľov. Už dva roky som SZČO a živím sa ako dizajnér pohyblivej grafiky, na odbore grafik digitálnych médii by som iste pochytil čosi, čo by sa mi v živote zišlo. Jediné plus je to, že elektrotechnika je prestížnejšia škola než odborná škola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na Združenú strednú školu služieb ja idem
odevný dizajn
never mu
Tretiak
Šesták
» e0.365dm.com/08/10/800x600/S...
Napr. Grafik digitálnych médií
alebo Manažment regionálneho cestovného ruchu
» www.sostisovec.eu/NEXTQManažment... regionálneho cestovného ruchu_tretie.html