ja som asi divná ale ja nemám nejaké vlastné písmo, každé slvo je iné....proste keby si zoberiete dva moje zošity, nikdy by vám podľa písma nenapadlo, že sú tej istej osoby
Ja píšem všeliako, raz naklonene doprava, raz úplne rovno, dakedy to zvrtnem doľava. No a po prázdninách nie som schopná dlho písať, keď cez prázdniny nepíšem ručne temer nič, tak sa po krátkom čase prestanem držať toho "predpísaného" písma a začnem škriabať. Ale po pár dňoch sa to vracia zase do normálu.
ak mám byť úprimný, cez prázdniny fakt nikdy nič nepíšem, tieto prázdniny som hodil maximálne tak podpis na vodičák a to je všetko, a aj tak vyzerá, inak asi týždeň po prázdninách sa znova učím na moje tradičné písmo
mne sa menilo pocas roka, ked som bol mensi a prestupil som na gympel a zrazu som musel rychlejsie pisavat ale aj tak je moje pismo pekn, uhladne, velice citatelne a som nanho hrdy!
teraz neviem....dlho osm nic nepisala ale naposledy (to bolo uz cez prazniny) som mala napisat svoje meno, no nevedela som nalisat "S" ....stava sa ...myslim xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
... ale teraz si vypisujem poznámky z knihy, ktorú čítam, tak sa trénujem, lenže píšem tlačeným a to je nanič...
len teraz mám skôr ten problém, že poznámky v škole už nepíšem, lebo nemusím a keď musím, píšem úplne pomaly. moja megarýchlosť z gympla je preč
ale minule som sa podpisovala na pošte a mala som vážny problém začať písať
Ale vždy škaredo.
A ani v škole nejak príliš nepíšeme.