On ani rozprávať nevedel, nikdy sme mu poriadne nerozumeli a keď už hej, tak to bol nejaký vulgarizmus Ale bol fajn,vždy rád kosil pod našimi oknami a spríjemňoval nám slnečné dni
na zakladnej jedneho vyhodili kvoli obtazovaniu dievcat, na strednej boli dvaja, jeden sa volal kipikasa a za 4 roky som ho nepocula povedat ani slovo, on len pocuval a potom ho asi bolo treba nasledovat clovek nevedel co robit, ci reaguje na jeho podnet alebo si ide svoje, druhy si dobre ponadaval ked sme ich poprosili aby doniesli rebrik ked sme pri priprave plesu potrebovali zavesit lampiony
akože kotolňa, plyn, nálepky zákaz fajčiť, zákaz manipulovať s otvoreným ohňom, horľavina prvej triedy, nebezpečenstvo výbuchu, životu nebezpečné a otvoria sa dvere a tam on, s cigaretou v ruke
veľký pán, rebeluje v škole proti riaditeľovi ako sa len dá D a aj ten čo bol pred ním bol pán, niekedy robil bachara, a vravelo sa o ňom že má styky s mafiou D
na základnej to bol maďar, ktorý vyzeral ako Super Mario jeho pobyt v práci spočíval v tom, že chlastal z obrovského demižóna, vŕtal sa vo svojom aute a nadával po maďarsky sem-tam pokosil trávnik
nášho terajšieho školníka veľmi zriedka vídať a koňov kokot urobí. možno aj preto je úhlavným nepriateľom nášho matikára
Poetické srdiečko má, druhý hrá v nejakom divadle a tak majú radi študentov Taký mf týpci, keď chcú vypijú si. Stretnutie s nimi vždy stojí za to a vidieť ich v akcii ako Pat a Mat.
Mali sme troch, jeden nerozprával, druhý vyzeraql ako mušketier a nič nerobil, a tretí v civile nosil lakovky a človek by povedal, že cez prestávky šuká všetky vyučujúce, študentky a kuchárky doradu, ale všetci boli všeobecne obľúbení.
Ale utkvelo mi, ako raz na dvore osádzali nové potrubie a zasypali to veľmi riedkou prevzdušnenou hlinou.. O pár dní nám na telesnej hovoria: Tam nehádžte, tam sa pán školník minule prepadol
Noo tak jedneho vyhodili, že bol uchylak aten druhy je taky čudný. Keď sme vymkli učku tak na nas nakričal ale nechapem preco. Ju nemal nikto rad. Inak si nas nevsima. (smajlík)
on je riadny pán vždy nám rozpráva príhody zo školy ...ako pred maturou v kabinete si to dával s učiteľkou...minule cez hodinu sedel na schodoch hral na gitare a spieval si ...minulý rok prišiel do práce v obleku a na otázku že kde sa tak vyobliekal odpovedal - idem robiť riaditeľa ja vám kurva ukážem ako sa to robí ...strašne je veľa príhod s ním
no teraz mame takeho vyskereneho vecne co furt dake vtipky robi ..... ale na zakladke sme mali takeho sme sa ho vsetci bali proste lebo mal sklenene oko chudak no a to bolo take strasidelne ked na mna hulakal ze nemam prezuvky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
MAlý FUzatý KOkot
pardon za výraz kokot.
taky v pohode clovek
a ti,s ktorymi chodil fajcit ho mali este radsej
nášho terajšieho školníka veľmi zriedka vídať a koňov kokot urobí. možno aj preto je úhlavným nepriateľom nášho matikára
ale ten nas zo zakladky to bol tiez taky kokot
ale nie vždy bol taký milý, za éry preukazov s fotkami vedel byť riadne nepríjemný pri strácaní sa v dave, keď som ho nemala.. hnusák jeden
Ale utkvelo mi, ako raz na dvore osádzali nové potrubie a zasypali to veľmi riedkou prevzdušnenou hlinou.. O pár dní nám na telesnej hovoria: Tam nehádžte, tam sa pán školník minule prepadol
plný pozitívneho myslenia s cigaretou v ruke a vždy pripravený si spolu so študentmi kvalitne zanadávať na všetko a všetkých
(a minule ma šokoval ked sa priznal,že v bufete v chladničke skladuje hrušku )
...a na chalanských wéckach skonštruoval nápis: "Splachujte si to tam,lebo tie hajzle zamknem! Viktor "
jebu sa s tym 3 dni
skola nakoniec kupi radsej nove pat a mat su zasluzene