Na strednej sme mali volali sa hmmmmmmm už ani neviem ako, ale bolo to tušim "Kameň" v latinčine neviem presne. Vychádzali každý mesiac, obsah sa mi páčil
Na HA sme mali skolske noviny..vzdy v kazdom cisle bol ulievaci kupon to znamenalo ze ked ta niekto vyvolal dal si mu kupon a bol si ospravedlneni...za to ich kazdy kupoval
Ano, máme na škole noviny aj ja k ním občas prispievam. Sú zameráne na náš teenegerský život. A čo je nové na škole a tak. Má celkom úspech na našej škole.
mali sme, ale bolo to o ničom.. a teraz nemáme.. asi šetria farbou do tlačiarne lebo u nás sa nekupovali, ale bol tuším jeden "časopis" (rozumej 2 A4 preložené na polku) na triedu ale hneď na druhý deň už vlastne neboli
Po našom odchode nebodaj začal ten časopis vychádzať pravidelne? Lebo ja som doň prispievala, len šéfredaktor na to nemal veľa času a mali sme príliš málo aktívnych prispievateľov...
My mame casopis, vola sa Rozhlad, ale vychadza 2x za rok. Kedysi v nom byvali Neskusanky a zlavy do cajovne, ale teraz sa uz nic take nekona. Ani neviem co by som zmenila, som celkom spokojna aj ked vzdy je co vylepsovat
na nasom gymku robime jedne z najlepsich studentskych ci stredoskolskych (uz neviem) novin. Casopis sa vola Spendlik. Tusim bol 2. na naj na slovensku...je to mesacnik a je dobry...a este tam je den bez skusania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Po našom odchode nebodaj začal ten časopis vychádzať pravidelne? Lebo ja som doň prispievala, len šéfredaktor na to nemal veľa času a mali sme príliš málo aktívnych prispievateľov...