triedna minulý rok: "raz si spravíme triednickú len s dievčatami a každé dievča zohne a budeme sledovať 3 veci: či vidno zadok, prvé prso a druhé prso"
Takých bolo a je veľa, človek si to ani nemá šancu zapamätať =D
Ale prvé čo mi napadlo bolo ako sme na základke utekali zo školy a učiteľku čakala len prázdna trieda a na tabuli nápis: Išli sme domu bo dzeci buli hladne/bo nam vrela polifka =D
ja som dostal raz ako decko- prvák na základke takú poznámku: "Váš syn si posadil celú triedu na lavicu a všetkých zaradom prefackal. Prosím poučiť o agresivite a slušnom správaní." (pre doplnenie bolo na lavicu posadených len 6 chlapcov- viac sa mi tam na ňu nezmestilo ).rodičia po poznámke,že musíš byť nežnejší a nesmieš sa biť, lebo ich to bolí. o 2 dni prišla poznámka: "Váš syn sa bozkával s dievčatami v triede!" (boli len 3,ostatné za to nestáli ta pekne učiteľka od rodičov dostala a do slovníka napísali jej namiesto podpisu odkaz:"Ta vám,kedy bude dobre." učiteľka penila jak... taká blbá stará učiteľka to bola len vyplakávať furt vedela. Napokon to vyriešila tak,že do štvrtého som musel tráviť s ňou prestávky v kabinete a staval som si tam puzzle Pocahontas 5000
potom vo ôsmej triede už do žiackej:" Vášmu synovi zlyhala gravitácia a vyšmykla sa mu fľaška tak, že dal dole celý neón."
to sú najlepšie poznámky,boli aj také bežné typu:"Váš syn si nenosí pomôcky na hodinu"
ale aj iní spolužiaci mali dobre poznámky:"Kontrolujte vášmu synovi trenírky,bo majú akési hnedé pásiky" (po hodine telocviku)
"Váš syn triasol učiteľke stoličkou,keď vešala balóny v triede."
Ja vám dám také známky, že budete spokojní. Ved nemáte na výber...Miloval som učiť svoji synovca- mohol som ho biť kedy sa mi zachcelo. ..Ja tu zo seba vypotím poučku jak sviňa, sa tu zapotím a vy si to ani do tých zošitov nezapíšete.
Moji dvaja spolužiaci minulý rok dostali zápis v takomto znení: " Behali po chodbe,nepočúvajú príkazy dozorujúcej profesorky a nazvali ju "Mandarinka Darinka".
dnes,ked sme na slovine hrali obesenca a spolužiak napísal: "jesť patkaňa"
alebo ako som bola skúšaná zo slovíčok,príliš som sa neučila,len som improvizovala,profesorka mi hovorí: "priživovať sa na niekom--ja nato: "be a parasitism"
Dnes an telesnej v šatni: vyzliekol som si tričko a spolužiak začal provokačnú reč: No tak ukáž nám tie tehly, napni biceps, ukáž trojuholník na chrnte alebo ešte lepšie, kosoštvrec. ja mu na to: Keď chceš kosoštvorec chodď vedľa k svojej frajerke! Len smutne sklopil uši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
U: Čo mám rozopnuté ?
Alebo náš profesor matiky hovorí : Na tom nie je nič jednoduché
Ale prvé čo mi napadlo bolo ako sme na základke utekali zo školy a učiteľku čakala len prázdna trieda a na tabuli nápis: Išli sme domu bo dzeci buli hladne/bo nam vrela polifka =D
a celkovo sme mali skvostnú fyzikárku
a z vysokej, z úvodného kurzu, kde sa nám mali pedagógovia predstaviť:
"Vraví sa, že život vás naučí. Ja som život."
Ž: Ako exponát??..
"Jozef, vy ste taký mohutný"
"ja neviem ale stále mi to euro nič nehovorí..."
a spolužiaci- "2+1=12"
"ta tak...idem hore kopcom dole"
na viac si asi nespomeniem
To sa skôr vráti socializmus ako sa ti naučíš šetkých germánskych kráľov
jedna spoluziacka mala velmi dobru hlasku na maturite:,,Kto bol martin luther king jr.?" a ona na to:,,Je to anglicky kral."
On jej na to: "Heh a nie len to..."
Ešte viem že raz jedna učitelka povedala: "Budem čítať čo hovoríš"
ak mi niečo lešpie napadne tak napišem ale teraz si fakt neviem spomenuť
Chémia: 4.Mendlov zakon--> nikdy necikaj proti vetru, lebo posledna kvapka ti padne do gati
A "Šak on je mŕtvy nie ?"
ten výraz fyzikárky... to sa nedá opísať, nakresliť, predstaviť, ani len vymyslieť...
potom vo ôsmej triede už do žiackej:" Vášmu synovi zlyhala gravitácia a vyšmykla sa mu fľaška tak, že dal dole celý neón."
to sú najlepšie poznámky,boli aj také bežné typu:"Váš syn si nenosí pomôcky na hodinu"
ale aj iní spolužiaci mali dobre poznámky:"Kontrolujte vášmu synovi trenírky,bo majú akési hnedé pásiky" (po hodine telocviku)
"Váš syn triasol učiteľke stoličkou,keď vešala balóny v triede."
Žiak:"A prídu aj vaši?"
--------------------------------------------------------
(Na lyžiarskom, pred nočnou prechádzkou)
Žiak:"Pán profesor, a čo ideme robiť na tej prechádzke? Naháňať vlky?"
Profesor:"Vlka si naháňaj v nohaviciach!"
-------------------------------------------------------
Ja:"Ale ty mlč a choď si tam piť tie svoje proteínové nápoje!"
Profesor:"Mikuška, ty piješ proteínové nápoje?! A čo ti prsia nerastú?!"
------------------------------------------------------
Profesor:"Magduška, píšeš ako blesk! Sem-tam udrie!"
-------------------------------------------------------
A ešte nenormálne strašne mega veľa ďalších, ale teraz si nespomeniem
(mal na mysli, že máme 2 akcie v rovnakom čase, ale inak to vyznelo)
Ž: každý deň!
"nebufetárime v telocvični" - keď sa spolužiačka napila vody
a
"choďte na chodbu, skonzumujte a vráťte sa" - keď som raz mala na dejáku na lavici čokoládu... nechápala som čo od mňa chce :/ ....
"Bol v Londýne sťatý. Ako nie opitý, ale sťatý. Aj keď, aj opitý mohol byť."
Proste náš dejepisár
p.Š: Prosim ta , neukazuj na mna nicim
p.Š.: Tu ruku si daj von z vrecka este niesi minister
p.Š.: "Musite sa ucit,lebo nie ze potom budete chodit a hovorit ,ze ta Š. je taka 3 bodky "
O:"Pani profesorka ,to su styri"
p.Š.:"Ano,mas pravdu.Este bodka za vetou"
p.K.: Vyhlasujem Vam vojnu
p.K.:Toto je obycajna falos ,ja odidem !
p.K.:1+1 je 1 ,to je logika
to su zatial tie co som ja zaregistgrovala a mam zapisane v zosiute nasej triedy
(Na maturite)
P: Preco sa Studena vojna vola studena?
S: Lebo bola v zime.
alebo na slovine: "Hovorím ti, že vzor nie je iný, ale je iný, ako nie iný, ale iný, nie iný"
U: Vy neviete co je to kolorovanie? to sa ucia prvaci! predsa obtahovanie!
A neni obtahovanie konturovanie?
U: Ja som ucitelka nie ty!
M: Pani ucitelka tak kolorovanie je obtahovanie?
U: Ake obtahovanie, kde si to pocul?
-Prášil handu na hodine
-Zabávala sa s "fejsbúkom"
dnes,ked sme na slovine hrali obesenca a spolužiak napísal: "jesť patkaňa"
alebo ako som bola skúšaná zo slovíčok,príliš som sa neučila,len som improvizovala,profesorka mi hovorí: "priživovať sa na niekom--ja nato: "be a parasitism"
celá skupina smiech