Skrečkovať = sloveso, v tomto prípade vo význame odkladať si veci, ktoré ste používali v detstve, nepotrebné predmety, držané len kvôli spomienke na osobu / miesto / udalosť, veci ktoré by sa "mohli raz zísť" (hoci viete, že ich pravdepodobne nikdy nepouž
škrečkovala som a ako pravý mini škrečok som si všetko odkladala do peňaženky. Mala som tam malé kresby od kamarátov, fotky, kus klobúka, etiketu od vína a všeličo iné čo mi čosi, kdesi, kamsi vždy pripomenulo potom som stratila peňaženku... a viac ma strata mrzela kvôli tým kravinkám ako kvôli občianke a vodičáku, lebo tie som si vybavila nové... ale už som sa s tou ,,obrovskou" stratou zmierila a odvtedy to nerobím... a ked aj hej, odkladám to doma do šuflíka (suflík hádam nestratím
škrečkujem vždy istý čas a potom to raz povyhadzujem a začnem škrečkovať znovu... napr. zošity zo základnej som naškrečkované mala celú strednú a na výške som ich vyhodila (okrem zošitov z matiky, ktoré si požičala bývalá matikárka a už nevrátila)
a najviac sa mi páči, keď vyhadzujem naškrečkované oblečenie, ktoré mi už nie je dobré alebo mi nikdy nebolo a ako to ja vyhadzujem, tak to moja matka dáva naspäť do skrine s tým, že "ja to ešte budem nosiť" (ale teraz som jej prešla cez rozum, upratovala som skrine, keď nebola doma )
Jasné,ale ja väčšinou iba také drobnosti,kúsok papierika zo školy,nejakú nálepku odniekiaľ,prívesok atď,proste malé veci.Oblečenie,alebo také dačo určite nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Neskôr prišlo veľké upratovanie a ono.. všetko z detstva je preč.
a najviac sa mi páči, keď vyhadzujem naškrečkované oblečenie, ktoré mi už nie je dobré alebo mi nikdy nebolo a ako to ja vyhadzujem, tak to moja matka dáva naspäť do skrine s tým, že "ja to ešte budem nosiť" (ale teraz som jej prešla cez rozum, upratovala som skrine, keď nebola doma )