Vo všetkých amerických filmoch vidím v školách školské skrinky. Chceli by ste ich na škole? ja osobne hej, lebo to má aj výhody: nemuseli by sme vláčiť milión kníh do školy každý deň, ktoré aj tak nepotrebujeme a tak...
Nebolo by to zlé, ale zas na druhej strane, keby som si zabudla v tej skrinke v škole nejakú učebnicu a doma by som ju potrebovala, čo potom? Takto mám svoje knihy vždy so sebou
V Blave mám skrinku, ale musíme sa deliť o ňu...a niekedy sme pri tých slrinkách úplne narvatý ked si chceme dačo vybrať podľa mňa je to nepraktické, ale výhoda je, že ti nič neukrádnu
no my sme mali na zakladnej a aj na strednych niektorych su.. ale tam, kde idem ja, je len nejaka satna .. mali sme to skor na oblecenie, pretoze bolo par kradezi.. ale kazdy tam mal knihy ..
A už sa teším na to ako budeme nových ľudí zavierať do tých ,,klietok,, a oni budú z toho celý vyhúkaný že čo? prečo to neide otvoriť? A nájde potom ich tam po pár hodinách niekto nájde
inak aj my sme mali take ,,šatne", ze klietky a vratnik ich stale poctivo zamykal, aj ked ich vsetci preskakovali a potom sa cudoval ked odtial mieco zmizlo:/
my sme na gymku skrinky mali. Ale ja som to nikdy nevyuzival. Maximalne na telesnu, a v 1. rocniku, 1. mesiac, aj prezuvky (kym som ich prestal nosit uplne). Knihy som si nosil domov, nebolo ich az tak vela, a aj tak v skole by mi boli nanic, kedze by som sa nemal z coho ucit. V 3. rocniku som uz nosil len zopar knih, s tym, ze nam stacila 1 do lavice, ak vobec (priklad: na literature sme mali v celej triede AZ 3 knihy)....
a aj tak boli tie skrinky dost male, navyse boli pre 2 ludi, takze ak sme tam dokazali natrepat vobec tu telesnu, tak to bol uspech.
@9 no ty šikanista ale v pohodee, aj my máme na škole klietku, pardon šatňu zvanú tiež alcatraz alebo koncentrák a tam si nechávame knihy čo nám netreba doma
my sme mali take skrinky..take tenke, modre, jak v tych americkych filmoch..ale tlacili sme sa tam 3 a niektori spoluziaci dokonca aj 4..3 zimne kabaty sa tam dali dat len velmi tazko..fakt neviem ako to vymysleli 4 2metrovi spoluziaci v jednej skrinke..
a podla mna je to super..vzdy si tam nechavam nejake knihy-napr citanku...alebo knihy na praktika...nahodou je to v pohode...na dverach mame aj zrkadlo
No my máme skrinky lebo náš gympel je historická budova, je maličký, a nemôže sa tam príliš pristavovať a prerábať to tam tak nemáme šatne... (ale ževraj sa majú robiť, no som zvedavá, to tam už ani nebudem ) tie skrinky hm..na prvý pohlad nanič, lebo sa tam tlačíme 4 v jednej skrinke!! a v zime jasné že sa tam nezmestia bundy, tie máme na stoličkách...a jed tam iba jedna polička ale my sme si dorobili viacej, je to super...máme tam telesné, prezúvky pre prípad núdze, knihy a hocičo naša skrinka je super a vôbec mi to nepríde americké...asi preto že som zvyknutá
ja mam na skole skrinky... mam svoju vlastnu, takze sa aspon nemusim delit o nu a je to fakt vyhoda, lebo ja mam v taske asi tak 2 zosity a zwysok nechavam v skrinke
My skrinky bohuzial nemame a preto sa musime cela trida (24) tlacit v satni ktora je velka 1mx1,5m takze je to uplne hrozne topanky mame pohadzane na jednej velkej kope a cez zimu si nemame ani kde bundy zavesit
fiiha to fakt skoro nikde nemaju skrinky?? ja chodim do humenneho na statne gymko a my mame..sice sme 3 v jednej skrinke ale uplne to staci a aspon mame kde zhadzovat momentalne nepotrebne veci ako plaste totpanky pracovne zosity z cudzich jazykov a tak proste zbytocnosti ktore doma nepotrebujeme a v skole hej...
aaa tazko povedat jaa som sa v zivote neucila z knihzy aj ked sme ich dostali 17 ani raz sme jednu nemali v skole takze tolko k tomu ale tak aco nam ich davaju ked sa z nich ani neucme ?
Ja by som take skrinky tiez brala v skole,mam svoju vlastnu do ktorej mi nikto nevlezie,moezm si v nej nehat aj tie knihy,nieco na prezlecenie atd, kedze ju mam na kluc,cize ani kradeze by neboli take caste ako ked su spolocne skrinky alebo satne v skole bohuzial aj s tym mam dost skusenosti,ked mi zmizlo v skole aj par dost drahych veci...myslim ze keby riaditelia skol radsej investovali do takych skriniek pre ziakov ako do vseliakych inych blbosti ktore kupuju na skoly atd lepsie by spravili
u nas na skole nam dali navrh ci by sme chceli tie skrinky... to som brala lebo nemame ani len satnu, ale pochybujem ze nam ich postavia... neviem kde by nasli na nich priestor
deticky, budte radi co mate...my, na nasom uuuuuzasnom preslaaaaavenom gymnaziu, nemame ani skrinky, ani satne, a ked tie satne (v druhej budove) su tak su tak neprakticke ze celu skolu prejde, prides do satne a zasa celu skolu prejdes a si v triede. hruuza to bola. dal som si ja preto do vrecuska topanky
ale odteraz nemame ani skrinky, ani satne, len obycajne vesiaky vzadu v triede, ktorych pocet sa rovna polivici poctu ziakov v nasej triede, uuuchvatne. neznasam nasu skolu - gav lv
@34 my sme na tom rovnako, s tym rozdielom, ze ista zastupkyna riaditela odmieta ucit v skaredych triedach (v preklade, vsetky su rovnako pekne, len nasa je hned pri zborovni, a preco by si jedna zastupkyna chodila do inych tried?) sa rozhodla ze trieda CR 3.A bude jej. Takze manazment sa pekne krasne musi kazdu hodinu presuvat, aby tam mohli ist triedy, ktore su obyvane prevazne romskou osadou a preto ak sa tam nahodou vratime na konci vyucovania, nejaky ucitel hned zahlasy: HEJ? TOTO JE MANAZMENT CESTOVNEHO RUCHU?? CO TEN BORDEL A SMRAD? UPRACTE SI TO! Hlavne ze my sme tam ani neboli
my na byvalej skole mali tiez skrinky .....po 4 kusy sme v nich boli ...ale cosi sa hovorilo ze cez prestavky tam nemame co robit ale kazdy na to .... ale aj tak sme tasky hadzali na skrinky nie dnu
nechcelo sa mi citat vsetky nazory, ale my mame v skole skrinky, aj na malom gympli sme mali, kazdy sam na klucik a teraz budeme mat asi take, ze sa budeme mackat 4 v jednej skrini vacsej
jeej my mame tiez take -a vazne je to nico uzasne..proste knihy si tam dam, +este nejake dolezite veci..hoci malokedy ju bezproblemov zavrem lebo je narvata-ale len si to pochvalujem.. je to super..
My si tam nechávame kadečo, takže keď to potom treba vypratať pred prázdninami tak máme čo robiť. Skutočne v tej klietke máme všetko od kompletného šatníka cez gitary až po športové náčinie a vankúše...
no my sme mali skrinky na základke ale ako som išla na strednú tak sme mali šatne sice zo skrinkami ale v akom stave že sa nedali zamknúť :/ no a ako som išla do dalšieho ročníka dali skrinky ale len pre prvákov čiže zase nič pre mna tipujem že už skrinky mať nebudem kedže som tretiačka
No,my máme skrinky...aj keď nie také plechové ako v USA,ale drevené....vieš jak krásne to smrdí ? ... ale uznávam,má to svoje výhody...ale ja si knihy aj tak vláčim domov...predsa ich v tom smrade nenechám...
my mame sive a skarede...ale nie su to ziadne klietky ale prave takmer ,,americke" skrinky.aj ich tak mame pozdlz chodby ,ktorou chodime do druhej budovy.ale teda....Mame kazdy len jednu skrinku a nie satne na telesnu,alebo nieco,de sa da prezut.cize ten smrad po celej chodbe si viete predstavit.
ale tak,ked som bola prvacka,tiez som bola unesena...ze sa tam budem s niekym jak vo filme opreta o skrinku ,,muckať"
my mame skrinky uz 3 rok a som spokojna dam si tam co potrebujem a nemusim sa bat ak je to drahsie ze to niekto ukrande a aj tie knihy a zosity ked to nepotrebujem mat doma
aj ked by mohli byt take velke ako v tym filmoch a nie len polovicne ako mame my
my mame take skrinky. su celkom fajn len keby boli väčšie alebo keby tam bola aspoň nejaka polička. inač niekedy ma aj štve že do školy neberiem žiadne knihy ked mam taku lahku tašku mam z toho blby pocit
my skrinky mame ale je to dost neprakticke si myslim medzi skrinkami je pomerne uzky priestor a preto ked sa tam navali cely rocnik tak to sme tam jak sardinky myslim ze satne na zakladke boli uuplne v poho
v nasej skole nie su skrinky ale cela by som ich ale zase nie take aby bola jedna a pod tou druha........a este aby sme boli v nej napchati 5 to isto ee!!!!!!!myslite ze cem moc???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ps. americke filmy vzdy nezobrazuju skutoc realitu na skolach niektore lepsie skoly mozu mat skrinky ale isto nie vsetky ako ukazuju vo filmoch
A už sa teším na to ako budeme nových ľudí zavierať do tých ,,klietok,, a oni budú z toho celý vyhúkaný že čo? prečo to neide otvoriť? A nájde potom ich tam po pár hodinách niekto nájde
inak aj my sme mali take ,,šatne", ze klietky a vratnik ich stale poctivo zamykal, aj ked ich vsetci preskakovali a potom sa cudoval ked odtial mieco zmizlo:/
a aj tak boli tie skrinky dost male, navyse boli pre 2 ludi, takze ak sme tam dokazali natrepat vobec tu telesnu, tak to bol uspech.
Vsetky knihy mam tam a v mojej taske je par zositov, pero, nabijacka, mobil, penazenka, kluce, sluchadla, visinky a aktualne aj maturitne oznamka
ale odteraz nemame ani skrinky, ani satne, len obycajne vesiaky vzadu v triede, ktorych pocet sa rovna polivici poctu ziakov v nasej triede, uuuchvatne. neznasam nasu skolu - gav lv
My si tam nechávame kadečo, takže keď to potom treba vypratať pred prázdninami tak máme čo robiť. Skutočne v tej klietke máme všetko od kompletného šatníka cez gitary až po športové náčinie a vankúše...
ale tak,ked som bola prvacka,tiez som bola unesena...ze sa tam budem s niekym jak vo filme opreta o skrinku ,,muckať"
aj ked by mohli byt take velke ako v tym filmoch a nie len polovicne ako mame my