Podľa mňa je opalovanie aj fake opalovanie (solárka, krémy, spreje) kravina. Čo je na tom že ste opálení? Čo je na tom pekné?
Keď je raz človek bledý od prírody opáli sa na slnku jedine do červena a umeliny na ňom budú vyzerať..umelo. Jasné, je pekné keď je človek zdravo jemne opálený ale nikto by to nemal preháňať.
Ja sa nerada opaľujem..Iba čo ma bolí potom hlava zo slnka alebo zbytočne utrácam za kraviny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kam to spejeme....
A určite je to bezpečnejšie ako solárko, takto na teba nepôsobia škodlivé UV lúče. Ale vitamín D do pokožky dostaneš jedine od slnka.
a solárko je hnus najvačšej kategórie.odporúčam sa pozrie´t na vysolárkované ženy ako vyzerajá v 25 :! grc
každopádne saoopalovacie prípravky nemajú moc veľkú úspešnosť, hlavne ak si fanúšikom dlhých kupelov
Keď je raz človek bledý od prírody opáli sa na slnku jedine do červena a umeliny na ňom budú vyzerať..umelo. Jasné, je pekné keď je človek zdravo jemne opálený ale nikto by to nemal preháňať.
Ja sa nerada opaľujem..Iba čo ma bolí potom hlava zo slnka alebo zbytočne utrácam za kraviny...