Mňa by zaujímalo kto skúšal už Win7. Teda nástupcu dnešnej Visty. Môžem povedať, že je to podarenejšie ako Vista a hlavnou novinkou je nový task bar. Ak ste skúšali aké máte názory? Novinky pribudli napr. vo wordpade, malovaní, kalkulačke a aj v iných pro
@3 Skicár používam najmä keď si potrebujem uložiť PrintScreen, prípadne na experimentovanie a wordpad keď potrebujem niečo čo má zalamovanie riadkov (notepad nemá) ale zároveň nechcem zbytočne otvárať word...
Ale win7 som neskúšala, bratranec sa čudoval že mi tu ide XP-čko, nieto ešte Vista alebo niečo ešte vyššie...
win 7 som skusal.. niekolko buildov, zatial iba vo virtual PC
posledny build "7000" je vyborny, par krat som posielal feedback, ale nic zavaznejsie som nenasiel. hh, skusal som ho s 256 MB RAM a ono to fakt slapalo aj testy na webe ukazuju, ze je rychlejsi ako XP a vista: (zostava s AMD, a 4GB RAM, menej bodov je lepsie): XP/Vista/Win7 : 61/52/25
a zostava s INTEL a 1GB RAM: XP/Vista/Win7 : 56/57/25
clanok tu: » blogs.zdnet.com/hardware/?p=323...
zaujimave je, ze vista je rychjejsia na PC s "vela ram" ako XP na PC s "vela ram" a tiez len o bod pomalsia na PC s malo RAM ako XP. Cize v pripade s 1GB RAM je len v jednej cinnosti z 23 pomalsia ako XP.
no tak toto je super windous7, Vista vírus ktorý parazituje na mojom notebook a to ho mám original a to len mrzne žiadna hra tam nejde bo mám itegrovanu 3100 intel a na novom som len kukal ešte som neskušal 3D mark 05 ale na viste som mal dákych ubohých 300 bodou
Win 7 rozhodne odporucam,bezim na nom vyse pol roka a nemozem sa stazovat,prva verzia predstavena na PDC konferencii sice nebola nic moc,ale predsa len alfa je alfa,no od bety,teda build 7000 vypustenemu v polke januara pre MSDN Subscibers a neskor aj verejnosti bol uz stabilny. Momentalne fungujem na win 7 RC build 7100, myslim,ze este je dostopny pre verejnost,ak by uz nebol,skuste nejake tie "zdroje tretich stran" alebo ak mate MSDN Sub. tak je dostupny. ako definicia RC hovori,jedna sa uz o plnohodnotnu verziu,nebudu menene ziadne kompononty ani funkcie,do vydania RTM sa bude upravovat uz iba vykonnost.
@15 viem,ale zial nemozem prezradit, ako Microsoft Student Partner som sa zaviazal iste informacie nezverejnovat a toto patri k nim. Ale bude to skor ako sa predpokladalo na PDC. mozem naznacit len tolko,ze prvy predpoklad bol vydat RC az v auguste,prave preto boli SN k beta verzii platne prave do 1.8., no vysla uz posledny aprilovy den... myslim,ze to hovori dost o skrateni casu vydania RTM
@16 diki, lebo na ofic stranke je daco spomenute ze kadi asi ale na napr. wikipedii je datum 2009-2010. a v obchodoch predpokladaju koncom roka. no je mi jasne ze pre volni predaj, cisto OS bude neskor ako na novych kompoch predinstalovany.
no..nexapem ako niekto moze mat win7 ako hlavny os na svojom pc wed je to len beta verzia!!! sam microsoft to neodporuca!!!! a okrem toho..v marci buduceho roka zacne vypinat pc kazde 2 hodyny takze rozhodne neodporucam, iba ako doplnkovy os k hlavnemu os
microsoft nikdy nepodal vyhlasenie o nepouzivani beta a rc verzii na ostrom zeleze a ziadne vypinanie sa konat nebude. inak ako uz urcite viete,predaj zacina 22.10.2009
Neviem akú verziu som takmer stiahla, ale som si istá že tam bolo odporúčanie nepoužívať to na hlavnom pc, z dôvodu toho, že sa ešte môžu vyskytnúť nejaké chyby a užívateľ by mohol prísť o dáta... (možno to nebolo nejaké oficiálne vyhlásenie, ale na stránke to určite mali...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
najjednoduchsia vec na zmensenie obrazkov...
Ale win7 som neskúšala, bratranec sa čudoval že mi tu ide XP-čko, nieto ešte Vista alebo niečo ešte vyššie...
Ďalej, Windows 7 som skúšal, Vista sa môže schovať . ak to zase nedoserú v MS
je to o moc odlisne aj vzhladovo od visty?
posledny build "7000" je vyborny, par krat som posielal feedback, ale nic zavaznejsie som nenasiel. hh, skusal som ho s 256 MB RAM a ono to fakt slapalo aj testy na webe ukazuju, ze je rychlejsi ako XP a vista: (zostava s AMD, a 4GB RAM, menej bodov je lepsie): XP/Vista/Win7 : 61/52/25
a zostava s INTEL a 1GB RAM: XP/Vista/Win7 : 56/57/25
clanok tu: » blogs.zdnet.com/hardware/?p=323...
zaujimave je, ze vista je rychjejsia na PC s "vela ram" ako XP na PC s "vela ram" a tiez len o bod pomalsia na PC s malo RAM ako XP. Cize v pripade s 1GB RAM je len v jednej cinnosti z 23 pomalsia ako XP.
microsoft nikdy nepodal vyhlasenie o nepouzivani beta a rc verzii na ostrom zeleze a ziadne vypinanie sa konat nebude. inak ako uz urcite viete,predaj zacina 22.10.2009
Neviem akú verziu som takmer stiahla, ale som si istá že tam bolo odporúčanie nepoužívať to na hlavnom pc, z dôvodu toho, že sa ešte môžu vyskytnúť nejaké chyby a užívateľ by mohol prísť o dáta... (možno to nebolo nejaké oficiálne vyhlásenie, ale na stránke to určite mali...)
@19 uz som to napisal