Zvykol som ho so sebou nosiť, no už na to zabúdam.
Moja skúsenosť pri použití na človeku:
Bili sme sa, mal som prevahu, no on stále neustúpil a snažil sa v bitke pokračovať. Nevedel som bitku ukončiť a ak by som pokračoval, skončil by na tom o dosť horšie. Kaser bitku ukončil veľmi rýchlo. (s tým chalanom sa inak poznám a kaser mu nijako neublížil, mrzí ma, že som ho vtedy nepoužil skôr, prípadne som odtiaľ neutiekol - teraz by som sa zachoval ináč).
Moja skúsenosť proti psovi:
Bola už skoro tma, obrovský pes, ktorý nevyzeral vôbec zlato (špinavý, ako keby zmoknutý, túlavý...) išiel stále za mnou. Veľké psy mi nevadia a mám ich rád. No tento nevyzeral vôbec šťastne a dosť som sa obával jeho reakcie. Dal som do kroku, no stále išiel za mnou. Dva krát som trochu striekol naslepo za mňa (nie priamo na psa, dosť ďaleko od neho). Pes si to rozmyslel a otočil sa (teraz by som sa zachoval úplne rovnako, prípadne ho použil pre istotu aj viac)
V reálnej sebaobrane som ho našťastie nemusel nikdy použiť. (a keď aj bolo treba, nemal som ho pri sebe)
A teraz už len čakám, ako mi tu všetci vynadajú, že som hovädo
@koprdil na toho psa si použil "obyčajný" určený na ľudí? lebo sa mi zdá, že je aj extra na psov ale dva sa mi kupovať nechce a presne sa stále bojím viacej psov ako ľudí
Mne to kupil priateľ,vraj pre moju bezpecnost.raz som isla z roboty vecer sama domov a ked som videla ako sa skupinky chlapov biju na ulici,tak som si povedala že pri takych chlapov by mi ten kaser bol na dve veci...
na strednej sme mali jedného chalana čo sa hral na veľkého tvrďáka, tak nosil so sebou aj kaser a pravidelne ho zvykol zo srandy striekať v šatniach...no proste idiot..
Mal som kaséry aj vipery (obušky), boxery a nože, ale na obranu proti človeku či zvieraťu som nikdy ani jedno nepoužil. Nosil som totiž dve plynové pištole, jednu so štartovními nábojmi a druhú s pepronovými na dobre alebo z časti viditenom mieste a problém nikdy viac nenastal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja keď idem nakupovať rožky do Lidlu tak chodievam takto
» latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c63...
Moja skúsenosť pri použití na človeku:
Bili sme sa, mal som prevahu, no on stále neustúpil a snažil sa v bitke pokračovať. Nevedel som bitku ukončiť a ak by som pokračoval, skončil by na tom o dosť horšie. Kaser bitku ukončil veľmi rýchlo. (s tým chalanom sa inak poznám a kaser mu nijako neublížil, mrzí ma, že som ho vtedy nepoužil skôr, prípadne som odtiaľ neutiekol - teraz by som sa zachoval ináč).
Moja skúsenosť proti psovi:
Bola už skoro tma, obrovský pes, ktorý nevyzeral vôbec zlato (špinavý, ako keby zmoknutý, túlavý...) išiel stále za mnou. Veľké psy mi nevadia a mám ich rád. No tento nevyzeral vôbec šťastne a dosť som sa obával jeho reakcie. Dal som do kroku, no stále išiel za mnou. Dva krát som trochu striekol naslepo za mňa (nie priamo na psa, dosť ďaleko od neho). Pes si to rozmyslel a otočil sa (teraz by som sa zachoval úplne rovnako, prípadne ho použil pre istotu aj viac)
V reálnej sebaobrane som ho našťastie nemusel nikdy použiť. (a keď aj bolo treba, nemal som ho pri sebe)
A teraz už len čakám, ako mi tu všetci vynadajú, že som hovädo