Ahojte chcel by som sa spýtať aké mate skúsenosti z obchodom Chinabuye.com aký je spôsob platby kolko trvá a stojí poštovné a kvalita tovaru čo vám prišla skrátka či je na nich spolahnutie dik
sposob platy je paypal postovne je zadarmo kvalita tovaru je rovnaka ako vsade inde.ja mam najradsej buyincoins kde pri prvej objednavke dostanes zlavu. viac info na » ix.sk/PuetR...
ak chces mobil alebo tablet tak odporucam fastcardtech » ix.sk/MDtSi...
ked sa tam registrujes a odporucis napr.telefon svojmu znamemu tak dostanes 5% odmenu.zaregistruj sa a pozri si affiliate program ked sa niekto registruje cez teba tak za kazdy nakup dostanes 5% tvoju odmenu a 1,5% este jeho odmenu. takze mozes zarobit celkom slusne peniaze za nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
chinabuye je klasicky cinsky eshop ktory nicim neprekvapi. su omnoho lepsie cinske eshopy viac na
» ix.sk/HT46V...
sposob platy je paypal postovne je zadarmo kvalita tovaru je rovnaka ako vsade inde.ja mam najradsej buyincoins kde pri prvej objednavke dostanes zlavu. viac info na
» ix.sk/PuetR...
ak chces mobil alebo tablet tak odporucam fastcardtech » ix.sk/MDtSi...
ked sa tam registrujes a odporucis napr.telefon svojmu znamemu tak dostanes 5% odmenu.zaregistruj sa a pozri si affiliate program ked sa niekto registruje cez teba tak za kazdy nakup dostanes 5% tvoju odmenu a 1,5% este jeho odmenu. takze mozes zarobit celkom slusne peniaze za nic.