Čaute. Je tu niekto, kto má nejakú skúsenosť s touto stránku www.aliexpress.com?. Zdá sa mi až podozrivo výhodná, keďže pri niektorých výrobkoch nemusíte platiť dopravu aj keď je to americká stránka. :/
Prečo myslíš že je to americká stránka ? Dealextreme.com ma tiež rovnaku dómenu (.com) a nieje americká. Je to takmer to isté ako dealextreme akurat že su tam veci trochu lacnejšie a su taktiež priamo z číny(hongkong).A áno,doprava je zadarmo ale zdá sa mi že je aj tovar kde musíš niečo platiť,prípadne ak chceš aby ti to rýchlejšie došlo domov tak si priplatíš za kuriera. Otec aj s jeho kolegami si to velmi vychvaluju a kupuju cez tu stranku hodinky a USB kluce za par šupov a potom to predavaju xkrat drahšie. Taktiež odtial maju nejaké telefóny,samozrejeme 5" palcové aby boli čavovia a zatial sa nestažuju. Kamarat ma odtial prilbu na motocross za 30€ a bola aj celkom schopna no po pol roku ju predal za 60€. Takže nakupu z tejto stranky by som sa nebal,aj ja odtial planujem niečo kupiť+si kritá PayPal-om takže ked ti tovar nepríde tak ti vrátia peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
...a môže sa stať, že to čo ti nakoniec príde domov nebude tak úplne súhlasiť s popisom toho čo si si objednal