Chcem sa opýtať, máte niekto skúsenosti s touto spoločnosťou? Rada by som šla brigádovať do zahraničia a toto vyzeralo seriózne, no človek nikdy nevie Tak čo?
@charlottkkaa prednedávnom som tu neikde videl vo fore prispevok ako bol cez enjaku agenturu a ze s amu pacilo, bol niekde v anglicku ale na anzov agentury si fakt nesppomeniem
Caute šeci, ide niekto od 1. juna do Talianska hotel Casimiro? Bol by som rád ak by sa niekto našiel a dali by sme hlavy dokopy. Hlavne zvažujem ako sa tam dostať. Dakujem za všetyk príspevky. Majte sa a ozvite sa!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem neveril by som seriozne sa tvari kazda u nas robia tak ze sa ide na oberacky a organizuje to jeden z dediny a tam je istota ze to nieje oklam
na druhej strane na sk nic nezozenies a poznas to No Risk No Fun drzim palce nech sa ti to podari
..kvak..
tak tam ide o to, že ja nepoznám nikoho takého, tak hľadám na nete. No čo prinajhoršom pôjdem na biele mäso alebo orgány
alebo ti potom uz len ostava oranzova vesta lopata a cestny clen VPP
..kvak..
Vieš ako sa hovorí - risk je zisk!
Takže Ti budem držať palce. Ja osobne by som sa nato asi dala.