Skúsenosti s rastovým hormónom/ odborník na hormóny v BB ?
Vedeli by ste mi poradiť dobrého doktora/doktorku v Banskej Bystrici, ktorý sa dobre vyzná v hormónoch. Hlavne s rastovým hormónom. A má niekto už skúsenosti s rastovým hormónom ?
Otazkou je, na co ti tie rastove hormony su. Ak preto, lebo nie si spokojny so svojou vyskou, obavam sa, ze je neskoro, lebo v tvojom veku uz mozes mat rastove chrupavky osifikovane a pravdepodobnost, ze ti hormony zaberu sa znizuje.
@vladqog to viem, že rastový hormón sa dáva deťom len do 15 rokov a ktorý majú do 150cm ... preto chcem vedieť či mi to niekto v BB vie zistiť či mám chrupavky osifikované
@vladqog môj lekáraj endokrinologička stále tvrdia, že ešte môžem narásť ale ja som už za 4 roky nenarástol ani o centimeter a pravidelne pijem mlieko, syry atď venujem sa športu a nič ... mám 158 cm ... cítim sa veľmi zle keď ma už piataci na ZŠ prerastú a o dievčatách ani nevravím presnejšie hľadám lekára, ktorý by mi ten rastový hormón pichal a ja by som si ho aj zaplatil
Takto ti poviem moj kamarat to uzival a narastol mu iba nos. Stale je krpec ak si maly z dovodu zlych podmienok / stravy tak ti to moze pomôcť ale ak mas proste geneticku vadu tak ti uz nic nepomoze.
Sice to je mimo otazku ale tak ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A len pre zaujimavost, kolko merias?
Sice to je mimo otazku ale tak ..