Ahojte,študujete na tejto škole?Ako veľmi zavážili známky z vysvedčení k prijatiu na VŠ? Popríp.,aké známky ste mali vy a či vás prijali Skúsenosti z prijatia na VŠ, prosím Je pravda,že vás už teraz príjmu hocikam,nehľadiac na študijné výsledky?
k téme, skúsenosti mám a nebolo tam zle ale mne osobne sa viac páči v BA kde študujem teraz ja som ale mala po celé roky štúdia dobrý priemer čiže som takéto neriešila. A poznám pár takých, čo nevzali do PO (na spomínanú FF), pritom sa na to veľmi spoliehali, že ich vezmú .. no a teraz sú doma no. zaujímaš sa o nejaký konk. odbor?
@niina áno, o anglický jazyk a literatúru v kombinácii, priemer nemám najhorší, 1,2, max. jedna 3 sa pritrafí, ale z gymnázia majú zrejme lepší priemer, tak preto ma zaujíma nakoľko je ten priemer dôležitý
dávala som si prihlášku na FF a nevzali ma ale to preto že som si vybrala odbor na ktorom je uprednostnená iná "skupina"
zase závisí od toho kde sa hlásiš,, koľko je uchádzačov a koľko berú..
a môj priemer bol 1,1 ...
teraz som ale na PF a neľutujem..skvelá voľba to bola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
dávala som si prihlášku na FF a nevzali ma ale to preto že som si vybrala odbor na ktorom je uprednostnená iná "skupina"
zase závisí od toho kde sa hlásiš,, koľko je uchádzačov a koľko berú..
a môj priemer bol 1,1 ...
teraz som ale na PF a neľutujem..skvelá voľba to bola...
pre info TS