lepsie ako cez semester, aspon si mozem skusky pekne rozdelit na kazdy tyzden jednu, nie ako ked nam narvu povinne predterminy 5 skusok do posledneho tyzdna a takzie sa radsej budem ucit na skusku ako robit nejaku seminarku alebo writing alebo riesit pripadovu studiu
nezvládam to, nadávam si, kričím, že som školu, kde som skoro nič nemusela robiť vymenila za toto peklo...ale ja prejdem do ďalšieho semestra aj keby čo bolo!
akonáhle sa začnem pozerať do niečoho, čo si musím napchať do hlavy, dostanem sa do akéhosi stavu katatónie, kde sú naozaj veľmi zaujímavé steny...s takým zvláštnym povrchom, podlaha je tam čarovná a keď sa pozerám von oknom, je to tak nádherný pocit, že odtiaľ nemôžem odtrhnúť oči.....potom sa zrazu preberiem a zistím, že nič neviem....vtedy prichádza na rad moja hlboká túžba po zázraku...
napr. dnes už som stihla prečítať všetky časopisy, o máme v izbe, vyskúšať si všetky spolubývajúcej čiapky a klobúky (a že ich nemá málo!), naísať blog, ísť na benzínku kúpiť sladkosti, umyť riad a povysávať!... a ešte som sa k skriptám na zajtrajšiu skúšku nedostala...ale zvládam to v pohode zatiaľ
Zle. Tento semester som si našťastie na január nechala len 3 skúšky, aj keď najťažšiu nakoniec, ale zvládam to zle. Dokonca mi znova začali padať vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
cítim sa
a niekedy by som sa najradšej
dá sa...už len dve
a to ani nemám skúšky ja
teraz, keď som zdravotne na tom zle a moje dni sa určite krátia, tak to tu smutne čítam a pri jednom príspevku mi vypadla aj slza .......filip
@matusha Kedy máš poslednú? Pôjdeme na pivo.