O nej som pocul, ze ma nejake psychicke problemy Okrem ineho sa vraj v jednom kuse chvali, ktorych ministrov vydrbala a vraj robi zle Bezdedovi Nebude asi celkom v poriadku, ale co uz. Skoda ze podobne typy ako ona sa netesia na zasluzeny odpocinok, uzivanie dochodku a okopavanie zahradky Drzim palce, nech Ti treti pokus vyjde. Ak by si nieco potreboval, tak posli sukromnu spravu. Mam niekde odlozene nejake jej testy
Ja som spravil matiku na asi 5 alebo 6 krát. Nepamätám presne. Nechcelo sa mi učiť a opisovať sa nedalo lebo Pinda mal zo sebou svojich poskokov (doktorandov), ktorí boli horší ako Strážovská s Rozborilovou dokopy
Putzig: Pinda je v pohode, som ho mal na pripravke, taky pohodak. A ze viac jak na 2 razy sa u neho skusky nerobia, ze sa mu nechce pozerat na tie iste tvare viac krat
O Mojzisovej zdravotnom stave som dostal viacero nezavislych informacii A co sa Pindu tyka, tak som tiez pocul, ze patri k tym malo normalnejsim na ekonomickej univerzite.
Majlos: Za čias, keď som robil matiku ja, tak nebol až tak v pohode, ale hovorím nebolo to ani tak ním,pretože on tam v podstate ani nebol, bolo to hlavne tými doktorandmi, vraj dokonca aj opravovali tie písomky oni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
*v