Tak ako Vam dopadlo skuskove? Mate vsetko uspesne porobene a mozete si s kludom uzivat leto, najlepsie niekde v zahranici? Alebo si nieco prenasate do dalsieho rocnika? Davaju u Vas nejake terminy aj v lete?
uz mam po skuskach cca. mesiac,ale je mi to na hovno kedze prenasam 3 skusky, 2 zo zimneho a 1 z letneho semestra.
Ziadne termíny v lete,ale buduci rok bued kruty statnice,bakalarka...takyze planujem daku prípravu,v júli odchadzam studovat anglictinu do Kanady...snad mi to pomoze
kuk. ešte mám jednu, o dva dni. tak šprtám. nemôžem si prenášať nič.. termíny v lete dávajú, aj s tým počítam, že keď neurobím teraz, tak od 27.8 do 7.9. už musím isto. ach jo...
zaujimava tema, ktora sa tyka konecne aj mna...nuz, ja mam v piatok fyziologiu rastlin, a to bude masaker, myslim, ze ani nemam sancu prejst, hoci sa to uz ucim dost dlho, ach, ale trnto semester bol celkovo svninksy,som rada, ze mam uz cisty register, ziadne preklady, uz len tu fyziolu urobit, a budem happy
vam co mate statnice, drzim palce, nech to vyjde!!!
ja mam po skuskovom uz davno, mali sme to stastie,ze nas zacali skusat uz zaciatkom maja a tak uz 5.6. som mala posslednu ustnu...o prenasani ani rec, zatial som len v prvaku,ale zvladam ked ma to bavi,tak sa aj uci lepsie, vy ste na tom ako? a snad sa najde dobra brigada,ete neviem,co budeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ziadne termíny v lete,ale buduci rok bued kruty statnice,bakalarka...takyze planujem daku prípravu,v júli odchadzam studovat anglictinu do Kanady...snad mi to pomoze
vam co mate statnice, drzim palce, nech to vyjde!!!