Ahojte neviete nahodou stranku na ktorej by som stiahla skype na nokiu presnejšie 5530 xpress music..na skype.com som to už skúšala ale nevyznam sa tam absolutne..a cez store.ovi.com mi to tiež nejde..ak by niekto vedel pomôcť vopred ..Ďakujem..
@sasi2680 nokiu nemám, tak neviem porovnať, ale keď som robil s telefónmi čo majú spolužiaci a chalani na intráku tak ma mohlo aj jebnúť, strašnú chuť odrbať ten telefón o stenu som mal..
@heatrow@smajdalf akože veď dobre, ale smiať sa niekomu za to, že nemá android je troška detinské, nie? mne symbian absolútne stačí a som na neho zvyknutá tak neviem prečo by som si teraz mala kupovať mobil s androidom, len preto, že je to "in" .. -.-
@sasi2680 ja som sa jej nesmial neviem či je android in, je mi to jedno, vyhovuje mi ten systém... ja som to myslel tak, že keby má androida tak jej viem poradiť... nemám sa jej prečo smiať
@smajdalf android? ten ma ovela viac bugov ako symbian a celkovo tomu systemu chyba tolko veci ze pomaly zacinam lutovat ze som si to htc vobec kupil o____o esteze mam stale k dispozicii nokiu n8...tomu sa hovori dokonaly telefon na ktorom funguje vzdy vsetko tak ako ma
@kosmiklove píšem čo viem... mám androida, som s ním spokojný... keď som dostal do rúk nokiu šlo ma roztrhnúť... Ale je to len o zvyku, človek si zvykne na čokoľvek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@smajdalf android? ten ma ovela viac bugov ako symbian a celkovo tomu systemu chyba tolko veci ze pomaly zacinam lutovat ze som si to htc vobec kupil o____o esteze mam stale k dispozicii nokiu n8...tomu sa hovori dokonaly telefon na ktorom funguje vzdy vsetko tak ako ma