kedze je dnes mikulasa tak by ma zaujimalo z akej sladkosit mate najvacsiu radost?ja som dostala same picoviny co mi nechutia tak som si sla sama kupit tie sezamove tycinky a belgicku cokoladu + liter vodky D vy?
ja som myslela, že od Mikuláša nedostanem nič, lebo naši už nechceli stavať ani vianočný stromček, lebo sme už "veľkí".. tak som im dala aspoň ja do topánok kinderko a keksík..
.. ale aká bola oja radosť, keď som si ráno našla v topánke sladkosti a samé dobré
som v zahraničí, tu Mikuláš nechodí ale pôjdem si kúpiť zajtra (dnes sa mi nechce) dačo, jaaaaj len keby tu jedna čokotyčinka nestála 2€, to by bolo fajn...
AKo poteším sa hociakej kokotine, uplne mi stačí, že na mňa niekto myslel.. Ale som naozaj spokojná :3 Milka čokoláda mňa, kinder bueno (moja slabosť) a bounty, to som dostala od človeka, ktorý ma pozná jak vlastnú dlaň a vie, že preto by som aj vraždila Áno tý traja blázni mi dali sladkosti, ktoré milujem, ale vlastne to ma nepotešilo až tak ako fakt, že na mňa nezabudli...
Kebyze si nedám kanady na okno tak by som nedostal nič .. Ale tak aspoň ovocie potešilo
môžme pit spolu, mám este cucoriedku v skrini
Alebo ju nechám a dakedy ju vypijeme spolu
ja som dala kazdemu do topanky cokoladu+orechy specialne pre nich vybrate a jeden clovek si rano ani nepozrel co dostal, nechal to tak a odisiel do roboty
@1 vymenila by som pistácie za všetky sladkosti sveta. My ich máme len na vianoce a to sa o ne potom bijeme Ale mám rada čokolády, mliečne a to som aj dostala. Takú veľkú čokoládovú čižmu, potešilo
ja som povedala rodicom nech mi nedavaju ziadne sladkosti ale ovocie a oriesky, a co si nenajdem, ziadne ovocie, ziadne oriesky len same sladkosti ale taak spraskala som uz cosi z toho
už dva roky som nič nedostala lebo som zakázala mamine kupovať sladkosti (kôli závislosti na cukre)... vlastne od frajera milku a cukríky ale keď som bola malá tak sme s bratom dostávali obrovskú nutellu, z toho by som sa najviac tešila aj teraz
@kittyboo tam som sa ešte nedostal ja idem pekne po poriadku a skušam trpezlivosť aby som všetko naraz nezjedol ale horšie by bolo keby na jednom bolo a ostatnom nič.
A prečo si nedostala mužov ved si žena?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja som dostala pistacie !!! Jediný deň v roku keď na to naši minú peniaze.
Keď sa ti nepáči tak ti nemusí nikto nič dať
Poteší ma hocičo
.. ale aká bola oja radosť, keď som si ráno našla v topánke sladkosti a samé dobré
a ja a načo mi je
no trúba jerichová
môžme pit spolu, mám este cucoriedku v skrini
Alebo ju nechám a dakedy ju vypijeme spolu
mam radost z kakichurmy (persimonu), tak som si ich pre istotu zo 7 kupil
ja som povedala rodicom nech mi nedavaju ziadne sladkosti ale ovocie a oriesky, a co si nenajdem, ziadne ovocie, ziadne oriesky len same sladkosti ale taak spraskala som uz cosi z toho
mňaaaam
už dva roky som nič nedostala lebo som zakázala mamine kupovať sladkosti (kôli závislosti na cukre)... vlastne od frajera milku a cukríky ale keď som bola malá tak sme s bratom dostávali obrovskú nutellu, z toho by som sa najviac tešila aj teraz
Ale inak milujem cokoladovu marlenku a kindercokoladky, pripadne este kinder milku alebo jogurtovu milku.
rovno dve
ale minulý rok mi spolubývajúci šturil do topánky také super huby :3
A prečo si nedostala mužov ved si žena?
Skus narhnuť možno o rok daju šancu tebe.
:-S