fotograf, model, stylista, vizazista, aranzer, reziser a editor grafiky v jednej osobe. v skratke, chcem vytvarat fotky co v sebe nesu posolstvo a pribeh, ale chcem ich vyrabat a podielat sa na nich uplne sama.
@wolskeoko ty si ten posledný na koho budem mrhať argumenty si proste príliš sprostý na to aby si pochopil základné súvislosti a vôbec to, že ti teraz odpisujem je pod moju úroveň, takže dobudúcna radšej šetri energiu
@klaudiqaaa prepac zlato, nechcel som ta urazit, len som ti chcel napisat komentar, ktory by ti tu ti chudaci nezavideli A uz ked sme pri setreni energiou bejbe ty si predsa len napisala, ale nic si nenapisala Co je horsie, tak si to nespravila zamerne ako to robim ja
@razakov@wolskeoko sklamem vás ale čítať vaše príspevky fakt nebudem, jeden fetišista a druhý zakomplexovaný kokotko a obaja sa tvária ako majstri sveta choďte sa vybehať
@boloabude nebrani mi v tom nic, ale na svete je predsa plno schopnych a talentovanych ludi a aj tak nie su slavni. clovek musi mat aj istu davku stastia.
@atropabelladona ked na sebe clovek tvrdo pracuje a neni to len CO AK, CO KEBY tak sa da pomalicky stverat po rebriku a aj ked nevychadza vsetko podla predstav tak mat pocit ze aspon som to skusil/a je na nezaplatenie.
@boloabude nemam rada tieto prazdne motivacne reci o tvrdej drine a nevzdavani sa. clovek nemoze na veci tlacit a je dobre nechat vsetkemu volny priebeh. ked sa podari, tak bude dobre, ak nie, tak pride nieco lepsie.
@klaudiqaaa co ked som sa ti snazil ospravedlnit sa... a ty si to neprecitas, len mi povenujes dalsiu kopku nadavok. Alebo si len series do huby? Bavi ta dostavat sa pod svoju uroven? Teda neviem, ci nahodou tvoja uroven nie je tak nizko, ze nizsie sa ist uz neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
predsa
btw, tato osoba sa kde pohne tam su konflitky odstahuj sa do severnej koreii, mozno tam si najdes miesto
Choj na brigádu do Írska, pucovať kolenamy spovedelnice. Tam ťa to prejde.