@belzeboss boduješ, ale nemáš pravdu v spálni máme klímu a píšem to hlavne preto, že sa to objavuje vo viacerých filmoch a dokonca aj v niektorých časopisoch
ja si rada nechavam opatky alebo iba vrch nejakej spodnej bielizne..alebo iba podvazky..alebo nadkolienky..ale na muzoch je to desne moz esi nechta akurta tak nejaky vkusny privesok alebo naramky ci klobuk ale stylovy
ponozky no mne sa to nezda ako nieco hrozne ale hodinky pokial neprekazaju z hladiska toho ze dojde k zraneniu tak potom je to vec nazoru alebo este ak sa neposkodia ....
@matias no teda neviem, ale ak ma má chalan na sebe ponožky v ktorých chodil celý deň v botaskách a frajerku riadne zadre hodinkami po vlasoch, tak by som ho zabil, take niečo je dobré v sado maso, kde sa ovoniavaju a tlčú...filip
ale takto....trosku vaznejsie...neznasam spat s ponozkami na nohach a nechapem nikoho kto to praktizuje....a rovnako zvlastne by mi to pripadalo aj sexe.....btw dokonca mam kamaratku, co aj v tochto rocnych letnych horucavach spi v ponozkach......
ale na hodinkach nic zleho nevidim, resp ja som jeden cas na ruke nosil cca 15 naramkov, z ktorych sa polovicka davala sakramentsy tazko dole z ruky, cize keby sa jej chcelo s tym babrat, tak ona bude musiet sa s tym babrat, osobne by sa mi nechcelo...
@dad0 si zapamataj, ze najvacsia zima do tela ide od noh (a od koncatim vseobecne).. spavam v ponozkach aj v lete a je mi jedno ci je v noci +15 alebo +25.. kedze zdravie je prvorade tak radsej budem trapny a v ponozkach, ako mat dojebane cievy a chrbticu..
(samozrejme potrebujes "vytahane" ponozky aby ta neskrtili a idealne aj antimikrobialne)
ponožky , zasadne len v nich , no teda v lete nem , ale čo je zle na peknych čistych bielych bavlnenych ponožkach , ktore nesmrdia ...a navyše kto by mal čas ešte vyzliekaŤ aj to keď už je všetko ostatne dole
ďakujem za mile odpovede a je skutočne na mieste ak je vaša milujúca nahá bolo by vhodné aby aj fešák pri nej bol vyzlečený komplet, samozrejme je vec dohody a vkusu ako sa pri milovaní spoločne zariadite..........filip
môj učiteľ na tanečnej nám raz povedal, že nie je nič škaredšie ako nahý chlap v čiernych ponožkách..
nestotožňujem sa s tým veľmi (asi preto, že si viem predstaviť veľa hnusnejších vecí a.. keď to raz budem musieť riešiť, tak neviem, ako by som mala reagovať
@tommyhot ja osobne nemam taketo problemy, ale ked uz by mi bola taka zima, tak si na nohy prehodim este napr deku, a nehovoril som o "trapnosti", ale o tom, ze je mi to vrcholne neprijemne, a preto nemozem nikoho pochopit, kto v ponozkach spi.....a teraz v letnych horucavach, ked vonku teplota neklesne pod 20°C, nemozem pochopit, ze napr tej mojej znamej je zima na nohy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
prečo zrovna ponožky a hodinky a hlavne načo?
j
podľa mňa sú to sedliaci nevychovaní..
filip
a ja v mojom prípade by som odporučila aj ak má chalan hrubú retiazku na krku nech si ju dá dole...spôsobuje zranenia
filip
a ponozky ci ano alebo nie je vec nazoru...
ja len viem ze opatky keby mala priatelka tak juuuj alebo nadkolienky alebo podvazky a tak dale a tak dale
ale takto....trosku vaznejsie...neznasam spat s ponozkami na nohach a nechapem nikoho kto to praktizuje....a rovnako zvlastne by mi to pripadalo aj sexe.....btw dokonca mam kamaratku, co aj v tochto rocnych letnych horucavach spi v ponozkach......
ale na hodinkach nic zleho nevidim, resp ja som jeden cas na ruke nosil cca 15 naramkov, z ktorych sa polovicka davala sakramentsy tazko dole z ruky, cize keby sa jej chcelo s tym babrat, tak ona bude musiet sa s tym babrat, osobne by sa mi nechcelo...
(samozrejme potrebujes "vytahane" ponozky aby ta neskrtili a idealne aj antimikrobialne)
Ako tak pozerám, veľa ľudí by sa pošťalo od smiechu
je to celkom sexi
nestotožňujem sa s tým veľmi (asi preto, že si viem predstaviť veľa hnusnejších vecí a.. keď to raz budem musieť riešiť, tak neviem, ako by som mala reagovať
fuuu uuj ha !
a btw, prečo zrovna BIELE ponožky?????
a keby mal ponožky, dám si ich aj ja a by videl či je to 2x príjemné
a nie ako nejaký truľo z hôr...
filip