zaujima ma tato bohom zabudnuta tema a zaroven tak dolezita.....a preto ze je taka zanedbana na svete a ludia su lahostajny mame aj tolko vela nekvalitnych vyrobkov v jedlach a vela chemickych blbovin v kozmetike co tam nemaju ani co hladat....
..ja sledujem zlozenie na oboch a viem si nastastie precitat co ej dobre co je zle.....od kecupu...chleba...az po hocico ine ...a co sa tyka kozmetiky nato som obzvlast alergicka ...hladam min 20 min kym najdem spravny pripravok v obchode ..co nic neobsahuje ziadny bordel... A TO TERAZ VRAVIM O PRODUKTOCH KTORE SU CENOVO UPLNE TAKE ISTE aj co sa tyka jedla aj co sa tyka kozmetiky ....ziadna rec o bio produktoch tu nijeje.....cize ak clovek vie citat zlozenie na produkte moze si kupit rovnako kvalitny produkt namiesto tych maxi predrazenych...bio a pod.
keď kupujem jedlo vždy si pozriem čo to v sebe má,ak to má viac ako dve Éčka tak to vraciam nazad na policu. a taktiež pozerám akú to má energetickú hodnotu
a v kozmetike tiež, lebo na tvár nemôžem dať nič čo obsahuje alkohol
aj proste celkovo tak aby to malo šetrné zložky a nie samé chemické hovadiny.
zlozenie jedla si precitam obcas,hlavne vtedy ked sa rozhodujem medzi viacerymi vyrobkami toho isteho druhu a cca rovnakej ceny..ked je len jeden tak kaslem na to
a na kozmetike to necitam vobec,nerozumiem tym nazvom,myslim ze na to clovek by mal vediet trochu chemiu asi,a o tom ze je to v 90% po anglicky ani nehovorim
@ladypetushqa tiez som alergik..dakedy som sa umyvala cistym mydlom a klasickym samponom zihlavovim..ked zacali byt in kadejake mydla vvonave sprchove gely a pod...hned zacali problem....dodnes nepouzivam ziadnu chemiu...ale je jeden pripravok ..sprej pod pazuchy...znacky nivea _pure natural action a zrovna tento produkt je uplne cisty....nema nic ziadny hlinik.ziadne parabeny a podobne kktiny.....normalne spasa ze aspon jedna cista normalna vec na svete.
@somsmutna nie ...nieje to tazke a chemiu ti nato netreba vobec...ja sa pozeran hlavne preto lebo vecina samponov napriklad tvrdia ze ti opravia vlasy a praveze naopk vypadaju ti z neho po dlhom pouzivani bo am take zlozenie ze to presne podporuje padanie vlasov a podobne veci...obsahuje kadejake silikony a neviem co....strasne odrbavaju vyrobcovia.
Najlepsie ked chces zistit kde to bolo vyrobene a mas tan iba distributora, pripadne vyrobene v EU. To su akoze nove triky poliakov? Toto by mala europska unia osetrit, je to strasne ale clovek ani nevie co je v dnesnej dobe a ani si to nema ako zistit!!!!
RAZ SOM NASLA V JEDNOM ZELENOM KREME UNAS ZLOZKU KTORA SA POUZIVA DO NEMRZNUCICH ZMESI ...DO MOTOROV ESTE CI KDE PRESNE NA ODSTRANOVANIE ROPNYCH SKVRN K TOMU MI POVEDZE CO TAKATO VEC HLADALA V KREME NA TVAR.?...toxicka co podporujke rakovinu a tak...takychto latok je v kozmetike neurekoma da sa im vyvarovat....ked sa najde jedna max dve,,,nak to cert vezme to ma clovek ako z eckami v potravinach nie kazde ecko je predsa skodlive hlavne ti co tvrdia ze ak vidia co i len viac ako 2 e uz neberu produkt....pod dniektorymi eckami sa skryva aj vitamin c a pod..a tak ej to aj v kozmetike,,ale ak je tam toho vela je to pre organizmus toxicke .proste bordel preto ma tolko ludi dneska take dorapane xichty,hlavne s tych makeupov a kremikov kadejakych ..a neviem este coho
@ladypetushqa ..ja by som tiez rada ale vyslo by am to asi majland..nastastie sa da v obchodoch kupit aj nieco uplne normalne...mydla a take veci kupujem s obsahom kozieho mlieka..ciste bez nicoho....plus take mydlo stoji rovnako ako klasicke dokonca jedna pani vyraba taketo veci z propolisu...
k tomuto by som mozno napisal ze by bolo fajn podporovat mensie obchodiky sukromnikov alebo priamo slovenske vyrobky nez hypermarkety.. ale chapem cena je rozhodujuca
pri kozmetike to je už so mnou o nervy v obchode študujem si to tam,ale na šampóny som háklivá najmä.. a potom ma dokáže zaraziť to, keď detské krémy nivea obsahujú silikóny :/ .. a to nehovorím o iných produktoch, vďaka ktorým koža nevie poriadne dýchať..
ja používam už len bio kokosový olej, aj na telo,tvár a vlasy..
Sledujem, hlavne to jedlo, ale moc sa tým neriadim, skôr len tak zo zaujímavosti nemám pocit, že sa tam dozviem kvalitu (nie vždy), však teraz už nič nieje zdravé :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..ja sledujem zlozenie na oboch a viem si nastastie precitat co ej dobre co je zle.....od kecupu...chleba...az po hocico ine ...a co sa tyka kozmetiky nato som obzvlast alergicka ...hladam min 20 min kym najdem spravny pripravok v obchode ..co nic neobsahuje ziadny bordel... A TO TERAZ VRAVIM O PRODUKTOCH KTORE SU CENOVO UPLNE TAKE ISTE aj co sa tyka jedla aj co sa tyka kozmetiky ....ziadna rec o bio produktoch tu nijeje.....cize ak clovek vie citat zlozenie na produkte moze si kupit rovnako kvalitny produkt namiesto tych maxi predrazenych...bio a pod.
a v kozmetike tiež, lebo na tvár nemôžem dať nič čo obsahuje alkohol
aj proste celkovo tak aby to malo šetrné zložky a nie samé chemické hovadiny.
keby som to sledoval, 2/3 vecí čo jem by som už radšej nikdy nezjedol
a na kozmetike to necitam vobec,nerozumiem tym nazvom,myslim ze na to clovek by mal vediet trochu chemiu asi,a o tom ze je to v 90% po anglicky ani nehovorim
a co sa kozmetiky len hladam deodoranty v ktorych nie je hlinik, inak sa do tych nazvov barjakych chemickych aj tak nevyznam..
a kozmetika je mi naozaj ze ukradnuta
ja používam už len bio kokosový olej, aj na telo,tvár a vlasy..