Chcem si dať slimáka do ucha. Chcela som sa spýtať či to treba občas aj nejako čistiť aby sa to nezapálilo alebo tak, a že či mám ísť pred tým ku kožnému aby mi povedal či to je na moju kožu vhodné... máte skúsenosti?
Hrozí ti len prípadná infekcia, alergická reakcia, v extrémnom pripade pri zachytení napr. o oblečenie pretrhnutie ušného laloku. Nič vážne. Spýtaj sa aj kožného, určite ti to odporučí. Čistiť to treba, inak to bude dosť smrdieť.
Okrem toho ucho rastie celý život, preto majú starý ľudia veľké uši. Ako myslíš, že s tým budeš vyzerať keď ty budeš stará? To máš len tak na zamyslenie. Nebudem ťa odhovárať, keď sa ti to páči tak smelo do toho.
Samozrejme čistiť to treba. Ku kožnému ísť sa mi zdá zbytočnosť, ale keď chceš, tak môžeš.
Ak zistíš, že sa ti to zapaľuje alebo to nerobí uchu nejak dobre, tak to proste vyberieš, vydezinfikuješ, necháš zahojiť a časom môžeš skúsiť znova
Ale hlavne, nikam neponáhľaj a rozťahuj postupne, pomaly, po pár mm.
ja mám roztiahnuté obidve uši na 16mm
takže, nemusíš ísť ku žiadnemu kožnému keď ideš rozťahovať uši, začni vždy najmenším možným slimákom, aby sa ti nepretrhlo ucho a vždy to natieraj nejakým krémom, fajn je napr také to vajíčko, tuším z Avonu či odkiaľ a pokiaľ sa to zapáli (čo sa môže stať), tak ja som na to dávala framykoin, ale už je myslím na predpis :/
keď už budeš mať tunely v ušiach, tak je fajn to pravidelne čistiť, lebo to bude šialene smrdieť (čím väčšie diery, tým viac).. čo sa týka materiálu, ja uprednostňujem chirurgickú oceľ, ale teraz v zime je to samovražda a tak mám v ušiach silikónové tunely
najdôležitejšie pravidlo je rozťahovať pomaly a stále natierať krémom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak zistíš, že sa ti to zapaľuje alebo to nerobí uchu nejak dobre, tak to proste vyberieš, vydezinfikuješ, necháš zahojiť a časom môžeš skúsiť znova
Ale hlavne, nikam neponáhľaj a rozťahuj postupne, pomaly, po pár mm.
takže, nemusíš ísť ku žiadnemu kožnému keď ideš rozťahovať uši, začni vždy najmenším možným slimákom, aby sa ti nepretrhlo ucho a vždy to natieraj nejakým krémom, fajn je napr také to vajíčko, tuším z Avonu či odkiaľ a pokiaľ sa to zapáli (čo sa môže stať), tak ja som na to dávala framykoin, ale už je myslím na predpis :/
keď už budeš mať tunely v ušiach, tak je fajn to pravidelne čistiť, lebo to bude šialene smrdieť (čím väčšie diery, tým viac).. čo sa týka materiálu, ja uprednostňujem chirurgickú oceľ, ale teraz v zime je to samovražda a tak mám v ušiach silikónové tunely
najdôležitejšie pravidlo je rozťahovať pomaly a stále natierať krémom