Prosim vas mam napisat na temu SUSED ODVEDLA sloh v umeleckom stylee so zapletkou cize nejake rozpravanie so zpaletkou pouzita tam ma byt priama rec rec postav .. nevedel by mi niekto prosim poradit ??? :/ :/
práve som sa pošťala.... ty koksooo ako ty máš 18 rokov? nehnevaj sa, keby toto napíše 10 ročné decko, ok berem, ale 18ročný dospelý človek nevie napísať obyčajné rozprávanie? tak toto je sila...
Vymysli si dajaký príbeh a zhrň to na papier Ale tak si predstav, že napríklad napíšeš dačo hororového typu, že si sa v noci zobudil na buchot, kukol z okna a tvoj milovaný sused čo ťa vždy volal Maroško (či kieho frasa si) a s manželkou harmonicky žil, mal teraz tú starú pani na fúriku a kopal jamu Alebo ak máš šalené sny jak podaktorý, tak si tam napíš sen Alebo útržky zo snov tam zakomponuj keď ťa nič nenapadá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Viem, že nie každí sa narodí s darom na písanie, tak ale toto by si fakt mohol zvládnuť.
nestracaj cas na kompe a pis...pochybujem ze sa najde niekto dostatocne sprosty aby ti komplet sloh pisal
rozpravanie je aj skolkar schopny vymysliet si myslim