nahodou nasa scena je bohata a kvalitna.. ale zavisi to vela od zanru. vztahuje sa to napr. na nas pagan metal.. Hromovlad, Ancestral Volkhves, Igric, Alatyr, Concubia Nocte, Slavigrom a este spusta dalsich..
odporucam vypocut(aj nemetlakom) Igric - www.myspace.com/igric - piesne V Moraninom Naruci a Zorjine Slzy. okrem toho este tuto piesen od Alatyr:
@wampirekiss hej čítal som že hrajú aj tak trochu punk, a to s Timkom je kktina nech niekto zaspieva ako on, alebo urobí na koncerte takú "priateľskú" atmosféru...
slabé... kvalitné kapely nie sú známe... ak nerátam pár výnimiek ako Horkýže Slíže, NoName, PS, HT, Slobodná Európa... (veď boli spomínané). poznám jednu myslím si že dosť dobrú death metalovú kapelu, mne sa páčia a nielen kvôli tomu, že sú to kamaráti. a predsa ich nepozná skoro nikto, iba Oraváci (aj to len podaktorí a len z Hornej Oravy)... a určite existujú aj ďalšie, len sa o nich nevie... namiesto dobrej hudby sa tu ľudia v našom štáte živia klebetami. hanba. ja tiež nie som za to, aby tu bol každý kto sa ozve do mikráča hviezdou, ako to je v Amerike, ale zastávam názor, že dobré kapely trčia v skúšobniach, lebo im nemá kto pomôcť...
zo slovenskej bohuzial musim zkonstatovat v sucastnosti (teda uz pocas asi 6rokov) nepaci nic okrem hip hopovych a rapovych niektorych
takze to co je pre mna najhodnotnejsie je : kontrafakt (bozk na rozlucku - reespect!)
potom 2HP+,stara H16stka,moja rec,druha strana
nieco maju fajn : dramatikz,vec,miki mora
ako fakt priteplene zatutkovane zatutumutovane pesnicky od timka,odveci skladby od kirschnerky ci jak sa to pise , alebo drgnutych z desmodu omg ludia to co pocuvate?..
Puding Pani Elvisovej, v poslednej dobe ich dosť žeriem, potom je to Jana Kirshner čo je speváčka ktorá si zaslúži uznanie, Iné Kafe, dali aký taký základ komerčnému punku na slovensku a to bude asi všetko a čo neznášam
Desmod, kokotina, Zuzana šmetanová, piča, IMT smile bleee tasler jak som ho videl no fuj, Misha škuľavá pizda z východu ktorá ani spievať nevie, ona hovorí, zdenka zadná, mám malú hlavu! atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
povedala by som ze horkyze su punk,aj ked to oni moc nemaju v laske..
zo spevakov asi richard muller,peter nagy,konec
odporucam vypocut(aj nemetlakom) Igric - www.myspace.com/igric - piesne V Moraninom Naruci a Zorjine Slzy. okrem toho este tuto piesen od Alatyr:
no hej presne
solovy to len Muller a Meky ujde
takze to co je pre mna najhodnotnejsie je : kontrafakt (bozk na rozlucku - reespect!)
potom 2HP+,stara H16stka,moja rec,druha strana
nieco maju fajn : dramatikz,vec,miki mora
ako fakt priteplene zatutkovane zatutumutovane pesnicky od timka,odveci skladby od kirschnerky ci jak sa to pise , alebo drgnutych z desmodu omg ludia to co pocuvate?..
to by bolo ozaj skoda.
fakt klobuk dole: TEAM , TUBLATANKA , ELAN , VASO PATEIDL ,a dalsi niektori
tato starsia generacia vedela co je to hudba nie ti ich nastupcovia preto jedine zo sucastnej to co som spominal v prispevku vyssie
Desmod, kokotina, Zuzana šmetanová, piča, IMT smile bleee tasler jak som ho videl no fuj, Misha škuľavá pizda z východu ktorá ani spievať nevie, ona hovorí, zdenka zadná, mám malú hlavu! atď