Podľa mňa veľmi krásne vystihuje s ešte krajším hudobným a vizuálnym sprievodom naše njväčšie nádhery. A to, že prvých 40 sekúnd z toho je Bratislava, vô
podľa mňa je to strašne smiešne. pózujúci rys ostrovid, toho vídavam každý deň.
Slovensko tam vyzerá ako Pleasntville.
zlé to je absolútne. to nadchne iba absolútneho gýčara alebo človeka, ktorý dlho nebol na SVK a naivne si myslí, že sa to všetko mávnutím prútika záhadne skrášlilo.
video sa mi paci, ale nepaci sa mi, ze tej bratislavy tam napchali ovela viac, ako je tu k videniu. uplne zabudli napriklad na bardejov, ktory je najkrajsim mestom na slovensku. alebo mnoho inych veci, ktore tam mali byt. a aj taky lomnicak tam ma tiez dost zaberov, na ukor inych hodilo by sa ukazatelnych kras slovenska
ale spraviť reklamu tak nerealistickú, že cudzinec, vychádzajúc z hlavnej stanice v BA asi bude očakávať šťastných ľudí a vyleštené ulice, je absolútna blbosť, pretože v konečnom dôsledku to celé bude mať len negatívny dopad, pretože to nesplní očakávania
to video je dost dobre a podla mna Slovensko je celkom pekne, mame tu pekne hory, zamky a aj Bratislava vyzera dobre hlavne nove casti ako Eurovea a River park alebo centrum mesta so starymi budovami
akurat niektore casti vyzeraju strasne, napriklad nedavno som bola skoro na konci dubravky a bolo to tam hrozne, odpadky po zemi, posprejovane budovy, ale ze to si uz mozu ludia co toto robia, inac je slovensko pekne
@viluette zabudli tiež na Štiavnicu... keby tam dali len 2 sekundový záber, tak by to obohatilo video... ale zase kultúry a prírody tam bolo dosť a bratislava spolu s košicami jediná reprezentuje moderný svet... nie Bardej ani Štiavnica ale ja k tomu dôjde
Slovensko si zaslúži aj pozitívne ohlasy, nielen stále kydanie a lamentovanie už doslova nad nesmrteľnosťou chrústa... lepšie bude, keď konečneme začneme na Slovensku ŽIŤ a potom si ho budeme vážiť a prestaneme si ho ničiť, ale začneme ho skrášľovať a rozvíjať.
Slovensko je NAŠE! Nie vlády, nie nacistov, nie Slotove alebo Ficove. Ale NAŠE!
keby som byval v Tatrach a vedla mna by sa prehanali rysy tak by som tomu videu uveril.. ale kedze byvam v panelovo post-komunistickej bradavici na Dunaji, tak sa musim nad tym len trpko pousmiat..
Pekne video a skutocnost je snad este krajsia. Slovensko je prenadherna krajina a nato, aka je mala dokaze toho ponuknut nesmierne vela...take krasy, o ktorych inde mozu len snivat... Mame tolko jaskyn, kolko nemaju ani mnohe ovela vacsie krajiny dohromady... len to bohuzial nedokazeme predat... Mala som moznost prelistovat si pred par rokmi jeden zahranicny casopis o Slovensku...bolo to nieco neuveritelne, zasnem nad tym doteraz... Skoda len, ze my sami nevieme nasu krasnu krajinu lepsie spropagovat, vytvorit lepsie turisticke informacie, centra pre rozvoj turizmu a pod...
Presla som uz naozaj velmi vela miest, niekolko ostrovov v Grecku, Chorvatsko, Turecko, Egypt, Jordansko, Francuzsko, Anglicko... Napriek tomu ma dokaze vzdy Slovensko neuveritelne ocarit, skryvaju sa tu uchvatne miesta, Slovensky raj, Muranska planina, Tatry...naozaj sa tu citim niekedy ako v rozpravke, milujem cestovanie po Slovensku
Jasné! Treba im ukázať čo tu naozaj máme! Luník a cigánske osady, panelákové sídliská, Pezinské smetisko, Žiarsku hlinikáreň!
Lebo aj vy idete do Ameriky pozerať kartónové predmestia, do Číny sa všetci minulý rok išli pozrieť na továrne na botasky a z Paríža ma najviac zaujímajú kanále!
Treba ukázať to, čo je tu pekné. Turista si prosimpekne príde pozrieť na Slovensko tie veci, čo sú na videu. Nie "tvrdú realitu". Ktorý turista v ktorej krajine je schopný za dovolenku pochopiť "tvrdú realitu" tamojšej krajiny?
oničom video...ale lepšie ako to minuloročné či aké to bolo že fairy country či jak to bolo proste pismo a hlas jak z pana prstenov no som sa smiala TOTO:
az ma to dojalo.....mega pekne video...ukazalo krasy slovenska...ale len v som videu...mam pocit ze realita je upne ale upne ina.......a spracovanie je tiez velmi pekne 100 bodov by som mu dala
@grietusha ale tu im islo o to, aby prilakali uplne cudzich ludi... a neklamu tam... ked vystupis v BA na hl. stanici, tak sa dostanes k tomu hradu, k michalskej, a tak Ked pojdes do lesa, tak sa ti s velkym stastim podari zazriet aj toho rysa, s trochou nestastia aj medveda Zrucaniny si tiez nevymysleli, a ta priroda, no tak vyuzili krasny okamih, a nenatocili tie frekventovane chodniky plne odpadkov, ale nedotknutu prirodu A aj taka sa na Slovensku da najst
Ak taketo reklamy niekto pozera, a mysli si, ze v tej krajine nie je nic skarede, alebo zle, ze ked sa vyberie do lesa tam uvidi presne to co tu, ze mesta budu taketo ciste, a zrucaniny budu bez ludi, a stale osvetlenezapadajucim slnkom, tak potom nie je chyba v reklame, ale v tom cloveku
BTW, mne sa to video paci, aj ked je to len impuls, podla mojho vkusu tam je malo ludi...
@grietusha ale ulohou tohto videa je skor na "ocarenie" ludi co slovensko hladaju na mape v tichom oceane a nie pre pokochanie sa domaceho obyvatelstva. imho kazdemu priemerne "slovenskycynickemu" cloveku s trochou rozumu sa z toho musi obraciat zaludok, ako mne
@n0win0u sak nehovorim, ani picu netreba fotosopovat, ked to je jedine lakadlo staci to zobrat zo spravneho uhla, neukazat J&T tanap destroyers &co, vynechat ogrcane miesta a podobne.
@azizi jak predat? co predat? naco predat? nerobme zas zo slovenska a vsetkych tych veci zbytocne disneyland. imho by uplne stacilo, keby slovenska hrdost dosiahla takej urovne, ze nikto nezahodi kazdy bordel hned na zem, nerozjebe, neogrca, neosere a neosti kazdu lavicku, kazde pekne miesto. ked slovac dosiahne tuto uroven, tak ani nebudeme mat vlady plne ojebavacov, tunelarov a nevimcoho.
whatever: smete nezahadzujem, nerozbijam lavicky, nestim v temnych rohoch a buchanie po stole za pocitacom pri diskusiach mi plne vyhovuje
@mezomus Asi kvôli takémuto prístupu je táto krajina v takom stave v akom je. Turizmus by nam mohol tak nesmierne pomoct s rozvojom chudobnych regionov a vobec krajiny ako takej atd. Informacie u nas su priam v katastrofalnom stave, zazila som to na vlastne oci a nie raz. Proste mame co ponuknut, ale robime pre to strasne malo. Stacilo by sa len trochu posnazit...ale niekedy sa mi zda, ze zahranicni turisti dokazu ocenit ovela viac tu krasu co tu mame, nez my sami. A tak to aj potom vyzera.
Chybaju poriadne vypracovane, lahko a rychlo dostupne turisticke informacie, centra...vsetko. Ked som bola napriklad v Jaskyni mrtvych netopierov (ktora je btw umiestnena dost vysoko), bol tam jeden zahranicny turista, ktory bol na Slovensku navstevovat nase jaskyne, vyslapal to cele v burke, v dazdi a az tam sa dozvedel, ze do jaskyne sa treba predom objednat, takze sa tam nakoniec ani nedostal (z nedostatku vystroja, oblekov). A to tam este cakal cely den, ci sa pre neho nahodou neujde miesto. Neuslo. A pritom by stacilo par letakov, alebo informacie v hoteloch, ci obycajna tabulka... Nebolo nic!! My sme mali len to stastie, ze sme poznali domacich...a to este aj oni v tom maju poriadny zmatok! Niekedy mam pocit, ze turistov nechceme prilakat, ale naopak chceme ich odradit. A toto nie je jediny takyto priklad co som zazila.
vsetci ste s tymi vasimi vecne negativistickymi komentarmi trapny !!!!!! hlavne vy co v zivote nic nepochvalili, vsetko okritizujete bo zijete vo vasom cynickom svete plnom nenavisti lebo ste prilis slabosi aby ste prijali veci take ake su a vedeli ich ponat aj v lepsom svetle nez ho vidite vy....
je mi z vas zle ......... smiat sa z niecoho co symbolizuje vlastnu krajinu, vy ste potom co? vy nieste slovaci? slovensko je krasna krajina a to ze v nej nieje uz tolko zelene ako kedysi, lebo vsetko rozkopali investori, to ze rysov vidime uz len max. v zoo a ze vsade su odpadky a podobne, za to si mozeme my sami......
no hej podme spalit Sturove spisy, lebo pise zastaralou recou, podme znicit slovenske umelecke diela, spalit muzea, podme pozhadovat pomniky lebo uz nic nekoresponduje s realitou, ved hej zalezme vsetci za pocitace, a kydajme na vsetko na co sa len da, robme zo seba najmudrejsich, komentujme, kritizujme, ano presne toto nam pomoze zlepsit nase zivotne podmienky..........
uz sa uvedomte
a to video je preto, aby video zaujalo turistov, a cim viac turistov, tym viac penazi pre slovensko, tak co tu pisete ze naco je to video dobre??
A vase komentare imbecilne su dobre naco?????!!!!!!!!!!!
Pri takomto pozitivizme môžme rovno zrolovať Tatry, vypáliť lesy, zbúrať kostoly, chrámy, hrady a zámky, soľou preorať námestia, naložiť si vrecia s pieskom na chrbty a hodiť sa aj s nimi do Dunaja.
Ak sa vám nepáči tam, kde ste, z veľkej pravdepodobnosti to bude aj vaša chyba.
Ak máte v izbe bordel, je to len vaša chyba. Ak ste lenivý si to upratať a zveľadiť, potom sa nesťažujte, kde žijete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ano pekne videjko na propagaciu bohuzial nekoresponduje s realitou ale na pohlad ako taky je pekne
ale dobré video...
Slovensko tam vyzerá ako Pleasntville.
zlé to je absolútne. to nadchne iba absolútneho gýčara alebo človeka, ktorý dlho nebol na SVK a naivne si myslí, že sa to všetko mávnutím prútika záhadne skrášlilo.
ale spraviť reklamu tak nerealistickú, že cudzinec, vychádzajúc z hlavnej stanice v BA asi bude očakávať šťastných ľudí a vyleštené ulice, je absolútna blbosť, pretože v konečnom dôsledku to celé bude mať len negatívny dopad, pretože to nesplní očakávania
ja nemám rada tieto propagandy.
a ešte som chcela povedať, že dá sa urobiť promo video aj tak, aby navnadilo a súčasne nerobilo gýčovým spôsobom zo SVK rozprávkovú krajinu.
akurat niektore casti vyzeraju strasne, napriklad nedavno som bola skoro na konci dubravky a bolo to tam hrozne, odpadky po zemi, posprejovane budovy, ale ze to si uz mozu ludia co toto robia, inac je slovensko pekne
Slovensko je NAŠE! Nie vlády, nie nacistov, nie Slotove alebo Ficove. Ale NAŠE!
dúfam, že aj s takým nosom hore si schopný trafiť keď hádžeš smeť do koša.
ja chcem mať štát ktorý vo mne ako prvý vzbudí národnú hrdosť, nie si ju takto umelo vytvárať nejakými posesívnymi pokrikmi.
Slovensko je krásne. ale to video mu robí nabobtnanú reklamu, tak ako vraví @grietusha
Presla som uz naozaj velmi vela miest, niekolko ostrovov v Grecku, Chorvatsko, Turecko, Egypt, Jordansko, Francuzsko, Anglicko... Napriek tomu ma dokaze vzdy Slovensko neuveritelne ocarit, skryvaju sa tu uchvatne miesta, Slovensky raj, Muranska planina, Tatry...naozaj sa tu citim niekedy ako v rozpravke, milujem cestovanie po Slovensku
Lebo aj vy idete do Ameriky pozerať kartónové predmestia, do Číny sa všetci minulý rok išli pozrieť na továrne na botasky a z Paríža ma najviac zaujímajú kanále!
Treba ukázať to, čo je tu pekné. Turista si prosimpekne príde pozrieť na Slovensko tie veci, čo sú na videu. Nie "tvrdú realitu". Ktorý turista v ktorej krajine je schopný za dovolenku pochopiť "tvrdú realitu" tamojšej krajiny?
» new.sacr.sk/sacr/medialne-k... uplne na konci rok 2008
napr. nechce sami to hladať ale uputavka na švajčiarsko bola genialna...
Ak taketo reklamy niekto pozera, a mysli si, ze v tej krajine nie je nic skarede, alebo zle, ze ked sa vyberie do lesa tam uvidi presne to co tu, ze mesta budu taketo ciste, a zrucaniny budu bez ludi, a stale osvetlenezapadajucim slnkom, tak potom nie je chyba v reklame, ale v tom cloveku
BTW, mne sa to video paci, aj ked je to len impuls, podla mojho vkusu tam je malo ludi...
whatever: smete nezahadzujem, nerozbijam lavicky, nestim v temnych rohoch a buchanie po stole za pocitacom pri diskusiach mi plne vyhovuje
Chybaju poriadne vypracovane, lahko a rychlo dostupne turisticke informacie, centra...vsetko. Ked som bola napriklad v Jaskyni mrtvych netopierov (ktora je btw umiestnena dost vysoko), bol tam jeden zahranicny turista, ktory bol na Slovensku navstevovat nase jaskyne, vyslapal to cele v burke, v dazdi a az tam sa dozvedel, ze do jaskyne sa treba predom objednat, takze sa tam nakoniec ani nedostal (z nedostatku vystroja, oblekov). A to tam este cakal cely den, ci sa pre neho nahodou neujde miesto. Neuslo. A pritom by stacilo par letakov, alebo informacie v hoteloch, ci obycajna tabulka... Nebolo nic!! My sme mali len to stastie, ze sme poznali domacich...a to este aj oni v tom maju poriadny zmatok! Niekedy mam pocit, ze turistov nechceme prilakat, ale naopak chceme ich odradit. A toto nie je jediny takyto priklad co som zazila.
je mi z vas zle ......... smiat sa z niecoho co symbolizuje vlastnu krajinu, vy ste potom co? vy nieste slovaci? slovensko je krasna krajina a to ze v nej nieje uz tolko zelene ako kedysi, lebo vsetko rozkopali investori, to ze rysov vidime uz len max. v zoo a ze vsade su odpadky a podobne, za to si mozeme my sami......
no hej podme spalit Sturove spisy, lebo pise zastaralou recou, podme znicit slovenske umelecke diela, spalit muzea, podme pozhadovat pomniky lebo uz nic nekoresponduje s realitou, ved hej zalezme vsetci za pocitace, a kydajme na vsetko na co sa len da, robme zo seba najmudrejsich, komentujme, kritizujme, ano presne toto nam pomoze zlepsit nase zivotne podmienky..........
uz sa uvedomte
a to video je preto, aby video zaujalo turistov, a cim viac turistov, tym viac penazi pre slovensko, tak co tu pisete ze naco je to video dobre??
A vase komentare imbecilne su dobre naco?????!!!!!!!!!!!
NEMAM SLOV UZ.........
Ak sa vám nepáči tam, kde ste, z veľkej pravdepodobnosti to bude aj vaša chyba.
Ak máte v izbe bordel, je to len vaša chyba. Ak ste lenivý si to upratať a zveľadiť, potom sa nesťažujte, kde žijete.