@Artusios (dúfam že sa nenahneváš píšem len v dobrom )prosím ťa ako môžeš nazvať školu takýmto pojmom je pravda že voľakedy sa poľnohospodárske školy či už VŠ alebo SPŠ takto označovali ale to bolo hlavne preto lebo fakt sa tam študovalo iba čisto za Ing. (živočichár(zootechnik), agronóm, mechanizátor )na Poľnohospodárske družstvo dnes je to už iné študujú sa tam zaujímavé veci určite je SPU lepšia škola ako školy Ekonomiky a Manažmentu ktorých je už požehnane a hlavne ekonómov na Slovensku alebo nejaká pedagogická či filozofická kde sa človek učí ale nepozerá že vo svojom živote mu nič iné neostáva v takýchto profesiách len sa celo životne vzdelávať a aspoň podľa mňa robiť nezaujímavú profesiu a vo veľa prípadoch ani finančne ohodnotenú. Ja uznávam školy ako sú Lekárske, STU v BA(kde študujem), SPU a Technické školy väčšinou
mám kamoša z SPU a keď sa stretneme, to je samé "ty hnojár!" a "Učilište Konštantína Filozofa!" Ale ja som počula, že hnojárina je fakt dobrá A neurážaj naše FF, snažíme sa
@Artusios tohto roku možno zistím lebo aj tam si idem dať prihlášku na kontrolu a bezpečnosť potravín ma celkom zaujala ako univerzita tak aj tento študijný program a čistá chémia ma aj dosť nudí tak uvidím ako budem zvládať obe školy :o) ale si myslím že keď mi šla STU v pohode tak SPU bude malina lebo STU a hlavne FCHPT moje pôsobisko môžem vyhlásiť najťažšia fakulta na Slovensku veď preto je aj v rebríčku najlepších fakúlt na Slovensku vždy odtiaľ vychádza kvalitka a špica myslím vyštudovaných študentov nie upratovačky Z 400 prvákov tam končí asi tak zo 60 - 70 Ing všetkých študijných programov čiže ľudia tam choďte tiež študovať ak chcete vedieť čo je to VŠ.
Jediné čo mi na Slovenskú vadí že to nie je ako v zahraničí tam si človek vyberá predmety aké chce študovať a u nás vám nadelia oni svoj rozvrh a proste videl som to aj na STU boli tam špičkový chemici ale nešla im celkom fyzika tak odišli v prváku je to škoda to v USA alebo zapadnej Európe či UK(Veľká Británia nie Ukrajina ako som sa u poniektorých stretol že si mysleli to mysleli ) čosi také neexistuje ale to už je o niečom inom
Mimochodom držím všetkým palce čo sa chystajú študovať alebo študujú nech sa im len darí
@pa3cek ty máš nejaký problém s interpunkčnými znamienkami alebo prečo ich odmietaš používať?
a neodsudzuj, čo nepoznáš.
a čo ti vadí na celoživotnom vzdelávaní? ty máš vari program škola, ďalšia škola a práca, kde sa už len zarába? perspektívny človek, fakt, s tebou musí byť jedna radosť sa rozprávať.
@Transplantovana ty odborníčka ja som nič zlé nepovedal na Filozofické univerzity alebo univerzity podobného smeru len proste mi to nereže také čosi mám rád kde sa pracuje na niečom buď v teréne alebo v labáku nie kde sa filozofuje a len učí teória ale prax nikde. Ja viem že to nie sú školy kde sa nič nerobí to potom by bol každý Ing. či Mgr. aj ja by som si urobil aj filozofickú a kto ho vie možno aj urobím ale si myslím že 2 VŠ mi budú stačiť a ak by nie tak sa budem venovať už 3 stupňu štúdia ba vyššie pokial ma to bude baviť
@Grietusha no asi preto študujem skôr školy orientované na chémiu to čo ma baví, lebo mi nejde kto vie ako pravopis čo som odsúdil? koho? Ja som len napísal že určite Univerzity mi neladia nič iné
Nie zatiaľ sa chcem iba vzdelávať uvidím kde to dotiahnem hlavne v chémií ale ak ma to prestane baviť tak budem robiť prečo nie študenti z STU sú žiadaný a nie len na Slovensku sa vie že tú školu neskonči hoci kto a ak áno ale aký ma prospech hlavne
@pa3cek "ejaká pedagogická či filozofická kde sa človek učí ale nepozerá že vo svojom živote mu nič iné neostáva v takýchto profesiách len sa celo životne vzdelávať a aspoň podľa mňa robiť nezaujímavú profesiu a vo veľa prípadoch ani finančne ohodnotenú."
no ja neviem, buď tam daj čiarky alebo mi vysvetli, ako inak si to myslel.
študuj si, čo chceš, to nemusíš však akože okom odborníka hodnotiť, čo budeme robiť my z filozofickej, pretože vieš o tom očividne jedno veľké hovno
@Grietusha ako vidím ťa to riadne naštvalo čo som napísal tak sa teda tebe aj všetkým ospravedlňujem ja som nič nehodnotil len napísal čo si ja osobne myslím ale neviem prečo teba to tak naštvalo ak si hrdá že to študuješ tak kývneš nad mojím zmýšľaním rukou a nebudeš to rozoberať predsa(inak v tejto diskusií šlo práve o školu ktorá nemá z filozofiou či niečim takým nič spoločné tak neviem prečo vás to tak vzalo ako keby som išiel to dievča presviedčať nech neštuduje filozofiu). Máš pravdu viem o tom hovno viem niečo iné veď každý je na niečo iný.
externe tam študuje moja teta, nejakú "kvalitológiu"
Teta (cca 40r.), ktorá nám po Vianociach napísala, že jej dcérka dostala aj "plišovú lýšku", a to nesrandovala, a ináč ešte napríklad vôbec nevie, že existujú čiarky......, doteraz bola predavačka a tak...to bolo pre ňu, ale toto je teda úroveň, tam človek vôbec nemusí vedieť písať??, a správne je silné slovo, vzhľadom na "plišovú lýšku"
@Pa3cek zaujímavé, takže Ty si na FCHPT, tam to bolo fajn, ale zdalo sa mi to tam ešte mierne komunisticky zriadené, už sa to tam aspoň zmenilo? Inak mi tá škola vyhovovala. Daj vedieť, ako sa ti bude páčiť v Nitre.
. Áno študujem tam ešte a hovoria že sa tam veľa zmenilo neviem ti moc povedať čo lebo neviem aké to bolo pred tým ale čo som sa pýtal kolegov piatakov keď som tam začínal tak hovorili že sa toho už dosť zmenilo čo oni boli prváci. Škola je to super je náročná ale preto je aj super lebo zároveň je kvalitná si myslím ale ako prof. a Doc. dosť zvláštny ľudia (vtipný a alkoholovo nabudený)no ktorý chemik by nebol zvláštny hlavne po fyzikálnej chémií a chemickom inžinierstve však
Áno idem aj do Nitri ma to tam zaujalo tak uvidím čo ako mám tam známu čo tam študuje presne na fakulte biotechnológie a potravinárstva a keďže som študoval SPŠ chemickú a potravinársku v Humennom tak ma takéto školy bavia a zaujímajú. Jasné potom sa ohlásim ešte som ani prihlášku neposlal tak uvidím čo to za HNOJARINA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nemôžem sa spýtať?
Ale o tej fakulte neviem nič.
Jediné čo mi na Slovenskú vadí že to nie je ako v zahraničí tam si človek vyberá predmety aké chce študovať a u nás vám nadelia oni svoj rozvrh a proste videl som to aj na STU boli tam špičkový chemici ale nešla im celkom fyzika tak odišli v prváku je to škoda to v USA alebo zapadnej Európe či UK(Veľká Británia nie Ukrajina ako som sa u poniektorých stretol že si mysleli to mysleli ) čosi také neexistuje ale to už je o niečom inom
Mimochodom držím všetkým palce čo sa chystajú študovať alebo študujú nech sa im len darí
a neodsudzuj, čo nepoznáš.
a čo ti vadí na celoživotnom vzdelávaní? ty máš vari program škola, ďalšia škola a práca, kde sa už len zarába? perspektívny človek, fakt, s tebou musí byť jedna radosť sa rozprávať.
Nie zatiaľ sa chcem iba vzdelávať uvidím kde to dotiahnem hlavne v chémií ale ak ma to prestane baviť tak budem robiť prečo nie študenti z STU sú žiadaný a nie len na Slovensku sa vie že tú školu neskonči hoci kto a ak áno ale aký ma prospech hlavne
no ja neviem, buď tam daj čiarky alebo mi vysvetli, ako inak si to myslel.
študuj si, čo chceš, to nemusíš však akože okom odborníka hodnotiť, čo budeme robiť my z filozofickej, pretože vieš o tom očividne jedno veľké hovno
Teta (cca 40r.), ktorá nám po Vianociach napísala, že jej dcérka dostala aj "plišovú lýšku", a to nesrandovala, a ináč ešte napríklad vôbec nevie, že existujú čiarky......, doteraz bola predavačka a tak...to bolo pre ňu, ale toto je teda úroveň, tam človek vôbec nemusí vedieť písať??, a správne je silné slovo, vzhľadom na "plišovú lýšku"
. Áno študujem tam ešte a hovoria že sa tam veľa zmenilo neviem ti moc povedať čo lebo neviem aké to bolo pred tým ale čo som sa pýtal kolegov piatakov keď som tam začínal tak hovorili že sa toho už dosť zmenilo čo oni boli prváci. Škola je to super je náročná ale preto je aj super lebo zároveň je kvalitná si myslím ale ako prof. a Doc. dosť zvláštny ľudia (vtipný a alkoholovo nabudený)no ktorý chemik by nebol zvláštny hlavne po fyzikálnej chémií a chemickom inžinierstve však
Áno idem aj do Nitri ma to tam zaujalo tak uvidím čo ako mám tam známu čo tam študuje presne na fakulte biotechnológie a potravinárstva a keďže som študoval SPŠ chemickú a potravinársku v Humennom tak ma takéto školy bavia a zaujímajú. Jasné potom sa ohlásim ešte som ani prihlášku neposlal tak uvidím čo to za HNOJARINA