V podstate suhlasim s tym čo povedal tomáš este chcem poznamenať, že tá hlavička je velmi nevýrazna taka az moc nudná. Možno by spravilo vela, keby bola hlavička prirovnatelna k telu. Popracuj na hlavičke.
ahoj tomas No mne hlavne islo o jednoduchost , aj ked sice je pravda ze nieco tomu chyba ale neviem zatial ze co ... ako politiku ne ze by som sa v ne niak vyznal ale chcel som spravit nieco coho na nete neni tak vela a toto ma napadlo s kamosom ako jedine... a s tym prekladom .. to pojde postupom casu ... len to musim vsetko najst ... este by si mi mohol pomoct s kodovanim lebo neviem ani za prt prist nato ako mam spravit aby sa mi zobrazovali tie makcene ... vsade to ide len niekde nie ... vsak porad co by si zmenil ja budem rad
Mne sa to ne-nepaci ale chyba mi tam nejaky designovy prvok ktory by bol vyrazny a nejak sa vynimal.. to horne vyrolovatko na login sa mi zda bytr zbitocne, mozno by bolo krajsie keby bolo vysunute stale. Aj z hladiska pouzitia..clovek musi klikat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
1. nepaci sa mi to, je to take hmm nneviem, nezaujalo ma to dizajnovo
2. ked pouzivas cmsko tak sa snad prelozit vsetky polozky, ako to vyzera ked striedas slova Home a Browse so slovenskymi slovami...
3. nemam rad politiku, ale ten dizajn, no dalo by sa to urobit aj tak serioznejsie v zmysle, ze to vyzera ako seriozny politicky analyticky web.
Vela zdaru pri tvorení