Chcel by som nejaký paušál. Telefonujem do 100 minút mesačne, na internet cez mobil nechodím, ale možno by som chcel začať v obmedzenej miere. Paušál chcem hlavne kvôli lacnejšiemu mobilu.
A k tomu nejaký mobil do 200eur. Hlavne nech ide spoľahlivo. Okrem telefonovania len na občasné fotky alebo videá ktoré budem chcieť dať do pc možno. Takže babo raď babo raď bááábóóó ráááď...
@2 ja som v O2, mám najnižší paušál (modrý), ktorý obsahuje 100 minút do všetkých sietí, neobmedzené sms a najnižší dátový balík (100 MB, po prečerpaní sa spomalí sa strašne pomalú rýchlosť, ale nevadí, väčšinu času internet v mobile nepotrebujem, prípadne som pripojená na wifi) a brala som si na paušál telefón, tiež do 200 € (Honor 4C). Čo sa týka poplatkov, paušál mesačne tvorí 15 € - 4 € zľava a k tomu za telefón 7 € mesačne (samozrejme bez viazanosti, ak si zmyslím zrušiť si paušál, iba doplatím zostatkových doslova zopár eur, keďže polovicu hodnoty telefónu tvorí bonus na telefón od O2), takže dokopy to robí 18 €
Orange posúdiť neviem, či je to podľa teba výhodné zváž sám, mne O2 vyhovuje
Ja som mala v orange paušál Delfín 15 a 8,50 (100 minút, neobmedzené sms a internet neviem kolko, ale po prečerpaní sa len spomalil a stále bol dostačujúci pre mňa) ja som bola spokoo
No dobre, tak ďakujem za postrehy, ja si dám zaviesť pevnú linku radšej (ale akože telefón, ne tak jak moja teta si dala zaviesť pevnú linku a nemusí si maľovať mihalnice odvtedy.) Alebo asi ma aj toto ovplyvní a pôjdem do outú.
Gratulujeme k spojazdneniu kognitívnych centier mozgu!
Neprestávajte vo vašom úsilí!
"Nejsou to žádní myslitelé, ale jde přece o rozmnožení
vodníků v Čechách!"
čas 34:20 , pamätná hláška zo zlatého fondu filmovej
tvorby ČSSR, to nie je moja očarujúca znalosť
kinematografie, aj mňa iba upozornili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Takže.... všetci sú najväčší kokoti.
A k tomu nejaký mobil do 200eur. Hlavne nech ide spoľahlivo. Okrem telefonovania len na občasné fotky alebo videá ktoré budem chcieť dať do pc možno. Takže babo raď babo raď bááábóóó ráááď...
aka --- nómeň ómeň ---
Orange posúdiť neviem, či je to podľa teba výhodné zváž sám, mne O2 vyhovuje
Gratulujeme k spojazdneniu kognitívnych centier mozgu!
Neprestávajte vo vašom úsilí!
"Nejsou to žádní myslitelé, ale jde přece o rozmnožení
vodníků v Čechách!"
čas 34:20 , pamätná hláška zo zlatého fondu filmovej
tvorby ČSSR, to nie je moja očarujúca znalosť
kinematografie, aj mňa iba upozornili