jakoze neni mozne...teraz som sa tak zasmial jak nikdy
kliknem na ten maly znak dole ze EMO (keby niekto nevedel tak www.birdz.sk/emo/) a otvori sa mi cisto nova CIERNO-FIALOVO-COJAVIEMAKA s nadpisom ze SLoWeNsKo-EmOwSkY sLoWnNnIK ...
kosmiklove: kukni mi do linkov sekcia zdravie tam je taky link na vypatlator a to je nieco siiiiiiilno podobne ale to pridava aj slova atd namakanejsie je to som si tak prelozila po sebe blog a lustila to pol dna
6.akurat som to isiel sem napisat..ked som si precital teba...vypatlator je ovela lepsi...lebo umoznuje aj rozumiet tym pcovinam v tom pridrbkanom jazyku! -teda preklad z emo-vciny do normal jazyka
mno tak takéto krawinky koho baví vymýšlať ale aspon sa naši emo priatelia majú na čom hrajkať,,, no kopec zábavy aj pre tých čo chcú aby im všetci emáci rozumeli,,, ale inak proti emo nemám nič len mi vadí že z toho spravili dosť brutálny životný štýl ktorý mne vôbec nepripadá normálny aby sa niekto rezal a stále len plakal tak sorry ale to je na mna fakt moc,,,
ja suhlasim s Nataliou..tiez nemam proti emu ci emakom nic,ale ten akoze slovnik a ich pisanie drsne dakedy trha oci a kazdy normalny clovek pise normalne a nie jak DiLiNkO..ako inak clovek sa na tom fakt pobavi hlavne na tom ako byt EMO a ta definicia slov Extremne mastna ofina ja som mrtva
Viď pravidlo č. 13....2x si strekni repelent do tváre a myslíš na deti v Afrike
dobre by bolo, keby ten slovnik fungoval aj opacne, aby som mohol skopirovat don nejaky Emo text odtialto, co neviem precitat a ono by mi to prelozilo...
Hej hej ma to tiez tak BRUTALNE pobavilo,aj tej charakteristiky ako sa stat EMO,no to som kapala nad niektorymi smiechom a uz viac som sa smiala, ked to niektori zobrali vazne jooojda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
DoRiCi aY S CeLiM EmEm
ale inak nic proti emakom, to som len skusal
Viď pravidlo č. 13....2x si strekni repelent do tváre a myslíš na deti v Afrike
toto sa podaril
haha