má vzťah (aj keď na diaľku, udržuje ho...niekedy sa vídajú raz za dva mesiace,čo nepokladám za normálne),napriek tomu sa zhruba pol roka doslova namotávame,celé je to nekonečná sínusoida,raz je iniciatívny inokedy pasívny...som však presvedčená, že je pre
to je divný vzťah aký má..keď ti partner ide na polroka niekam preč a ste spolu tri razy za tú dobu tak fajn ale toto je iné..trvaj na tom že chceš aby ste sa dali dokopy ak ťa má rád,ak nie ak kašli na to
raz som niečo podobné zažila, ona bývala niekde úplne v riti, v inej krajine a on hovoril, že si s ňou veľmi dobre rozumie a ak by bola tu, tak by boli asi najlepší kamaráti (ale tak poznáte to).
vydržať sa to nedá, viem, že internet a realita je niečo úplne iné, ale začalo ma unavovať všetko to ich skypovanie a chatovanie a neviem čo, nedá sa to ustrážiť a vždy som mala pocit, že som tá druhá.
@romanticpoet tak presne toto zazivam teraz ja a uz ma to pekne stve...neviem ci ho necham pre to lebo on sa jej nechce vzdat..ze vraj ju pozna 5rokov ...stale si len pisu ale nikdy sa nestretli...tiez byva volakde v inej krajine a pisu si a skypuju...uz ma to unavuje..:/
@zdenulkabambulka no hej chodime spolu..a on mne vravi ze som nenormalna ci si nemoze len pisat s kamoskou s ktorou sa nikdy nestretne ...a ze ju poznal predomnou ...aj tak je to len po nete ale aj tak je to divne :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ak chces vobec nieco riesit z ohladom na to,ze ma vztah
vydržať sa to nedá, viem, že internet a realita je niečo úplne iné, ale začalo ma unavovať všetko to ich skypovanie a chatovanie a neviem čo, nedá sa to ustrážiť a vždy som mala pocit, že som tá druhá.
V krátkosti, nie ste.