ako kto?!.....začne jadrova vojna a to si myslíš, že mi sa jej vyhneme, dodrbe sa cela Europa ako za II. svet, vojny a zomrie miliarda ľudí ........filip
V jedné z nesčetných miliard galaxii existuje hvězda střední velikosti. A na jedné z jejich obežnic, modré a ne příliš významné planete, právě přestal existovat veškerý život.....
@zajkousko kolko ironie ale aj po prvej svetovej vojne si mysleli, ze ludstvo uz nebude take hlupe a vidis prisla aj druha. A pride aj tretia a kedze je svet v takych srackach akych je, myslim si, ze to bude coskoro.
To akože veríte tej propagande židáckej ? že Irán má zbrane hromadného ničenia
Iraq - nič okrem ropy tam nenašli, vraj boli zodpovedný za 9/11 a mali zbrane hromadného ničenia
Afganistan - teroristi , videli ste tých ľudí niekedy? veď to sú uplný sedliaci tam ,tak nech mi nikto netvrdí že išli do Ameriky a robia tam bordel
Líbya - 25. najbohatšia krajina, Priama demokracia, právo na byt zakotvené v ústave, 100 miliard na zahraničných účtoch, bohaté náleziská ropy, Muammar Al- Gadaffi chcel vytvorit Africkú úniu a zlaté platidlo , tak nech mi nikto nevraví že bol tyran ktorý robil proti ľuďom ( len tak pre info : po "prevrate" sa peniaze stratili a ropné polia okupujú US/NATO žoldáci/vojaci)
Sýria - momentálne sa tam snažia udržať všetko pod kontrolou ( opakuje sa tam líbyjský scenár)
Irán- Irán je vážnym konkurentom pre židácky Izrael a preto sa ho potrebujú zbaviť a tiež majú ropu
všetky tieto udalosti v Arabských krajinách majú svoj názov: Arabská jar
No a k tej vojne ...aj keby vojna nebola máme na krku ohromný prúser v podobe Dlhu, my vlastne máme na rukách už putá od kedy vlastizradná vláda podpísala Euroval ...
"9/10" nepodplatených agentúr predpovedajúce vývoj tvrdí: v roku 2012 padne Euro a Dolár. Je len jedna otázka: čo spadne skôr
@stodvacinkar to, ze ty nevidis potencial v predaji najdolezitejsej komodity sveta ostatnym castiam afriky neznamena, ze vsetci su taki kratkozraki... Ropa je pre panstvo, ale voda je pre vsetkych. Nedostatkom ropy sice bude chaos, ale nedostatkom pitnej vody sa z ludi stavaju roboti, ktori su pre nu ochotni spravit cokolvek.. vcelku dobre si viem predstavit aj ako to vyuzit na vybudovanie lacnej a vytretej armady cernochov..
@tommyhot Voda ako strategická komodita samozrejme naberá na hodnote ale..
..prevrat v lýbii sponzorovali v prevažnej miere krajiny nato...presnejšie povedané frantíci. Z dôvodu, že mali obrovské nedoplatky za dodanú ropu, a kaddáfi sa vyhrážal, že odstaví kohútiky a začne predávať indom a číňanom- ktorí keše majú. Koniec rozprávky.
@tommyhot Ja viem že má, je tam nejaký kanál alebo čo neviem už ak sa to presne volá ktorý zásobuje vodou ale NATO už stihlo tam hodiť bombu v priebehu minulého roka+ kompletne vybombardovali infraštruktúru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ved to sa vie uz daky cas ze toto maju
ako kto?!.....začne jadrova vojna a to si myslíš, že mi sa jej vyhneme, dodrbe sa cela Europa ako za II. svet, vojny a zomrie miliarda ľudí ........filip
Iraq - nič okrem ropy tam nenašli, vraj boli zodpovedný za 9/11 a mali zbrane hromadného ničenia
Afganistan - teroristi , videli ste tých ľudí niekedy? veď to sú uplný sedliaci tam ,tak nech mi nikto netvrdí že išli do Ameriky a robia tam bordel
Líbya - 25. najbohatšia krajina, Priama demokracia, právo na byt zakotvené v ústave, 100 miliard na zahraničných účtoch, bohaté náleziská ropy, Muammar Al- Gadaffi chcel vytvorit Africkú úniu a zlaté platidlo , tak nech mi nikto nevraví že bol tyran ktorý robil proti ľuďom ( len tak pre info : po "prevrate" sa peniaze stratili a ropné polia okupujú US/NATO žoldáci/vojaci)
Sýria - momentálne sa tam snažia udržať všetko pod kontrolou ( opakuje sa tam líbyjský scenár)
Irán- Irán je vážnym konkurentom pre židácky Izrael a preto sa ho potrebujú zbaviť a tiež majú ropu
všetky tieto udalosti v Arabských krajinách majú svoj názov: Arabská jar
No a k tej vojne ...aj keby vojna nebola máme na krku ohromný prúser v podobe Dlhu, my vlastne máme na rukách už putá od kedy vlastizradná vláda podpísala Euroval ...
"9/10" nepodplatených agentúr predpovedajúce vývoj tvrdí: v roku 2012 padne Euro a Dolár. Je len jedna otázka: čo spadne skôr
Osobne si myslím že spejeme k svetovej vojne ale až o rok o dva
..prevrat v lýbii sponzorovali v prevažnej miere krajiny nato...presnejšie povedané frantíci. Z dôvodu, že mali obrovské nedoplatky za dodanú ropu, a kaddáfi sa vyhrážal, že odstaví kohútiky a začne predávať indom a číňanom- ktorí keše majú. Koniec rozprávky.
a po vodu sa tam určite nešlo