Ahoj, je tu niekto kto má smiley piercing, alebo niekoho takého poznáte ? Počula som, že prepichnutím tej uzdičky v sa mi môžu poškodiť nejaké nervy, a potom mu budú krivo rásť predné zuby.
Je to pravda, poznáte niekoho, komu sa to stalo?
Ďakujem
@1 to nieje pravda, vidno ti ho vždy ako sa usmeješ ja sa napr. 80% času usmievam čiže to je asi najviac viditeľný piercing z tých “skrytých”
Každopádne asi pravdepodobne pri každom piercingu si môžeš trafiť nejaký nerv keďže sú v celom tele? inak by si necítil? ok, biológiu som mala naposledy na základke tak možno trepem hlúposti ale pochybujem, že take niečo vie ovplyvniť rast zubov xD možno s tým zubár nebude spoko lebo ti to bude narúšať sklovinu a pod. každopádne ja som si smileyho asi v 15 robila sama doma bez akýchkoľvek znalostí dopadlo to v pohode, ale ako dospelák určite takéto nerozvážnosti neodporúčam a radšej sa zver do rúk niekomu profesionálnemu xD ale mne sa tá uzdička nakoniec po nejakejdobe pretrhla a potom som sa na to vykašľala a či som mala z toho krivé zuby netuším, lebo som mala asi polku života strojček ale ten už dávno pred tým ako som si spravila smile čiže ...
Krivo zuby by ti rásť nemali. Avšak je možné, že sa piercing bude správať abrazívne a v kontakte so zubami ti bude časom narúšať zubnú sklovinu. Je to kvôli tomu, že piercing je kovový a vzniká v ústach jemné trenie o zuby, ktoré časom po rokoch môže sklovinu poškodiť. Ja si plánujem dať spraviť “snake bites”. Len ma odrádza dlhé hojene a prípadná abrazivita. Ale ako sa poznám, ani toto ma neodradí .
Niekoľko rokov som mala prepichnuty jazyk, vrchnú a spodnú peru a sklovinu mám v absolútnom poriadku. Krivé zuby mám od narodenia. V každom prípade sú nervy veľmi zaujímavá vec, jeden chalan si prepichol ucho, taká banalita, a kleslo mu očné viečko. strasne som sa na tom smiala, chudák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Každopádne asi pravdepodobne pri každom piercingu si môžeš trafiť nejaký nerv keďže sú v celom tele? inak by si necítil? ok, biológiu som mala naposledy na základke tak možno trepem hlúposti ale pochybujem, že take niečo vie ovplyvniť rast zubov xD možno s tým zubár nebude spoko lebo ti to bude narúšať sklovinu a pod. každopádne ja som si smileyho asi v 15 robila sama doma bez akýchkoľvek znalostí dopadlo to v pohode, ale ako dospelák určite takéto nerozvážnosti neodporúčam a radšej sa zver do rúk niekomu profesionálnemu xD ale mne sa tá uzdička nakoniec po nejakejdobe pretrhla a potom som sa na to vykašľala a či som mala z toho krivé zuby netuším, lebo som mala asi polku života strojček ale ten už dávno pred tým ako som si spravila smile čiže ...