dosť často bývam cez noc hore. v poslednych mesiacoch dalo by sa povedať že pravidelne noc co noc sa Bystricou šíri neznesitelny špecifický puch, niekedy je hodne intenzívny inokedy menej. pripadá mi ako puch z kanalov zmiešaný s pachom hnijuceho masa. v
myslela som, že by to mohli byť chemtrails... niekto vypúšťa do vzduchu báryum a iné chemikálie...
vieš ako lietadlá za sebou zanechávaju taký dymový pás.... vzniká to následkom kondenzácie tuším, ale po chvíli sa to má vypariť.... lenže ak ide o chemtrails, tie pásy tam ostávaju aj hodiny, údajne ide o lietadlá nejakej tajnej organizácie, ktoré to vypúšťajú do vzduchu...
viem, že to obsahuje báryum a pri vdýchnutí častíc z toho, sa Ti vačšinou zapchá jedná nosná dierka a začneš mať problémy s dýchacími cestami tuším...
ale či to smrdí to neviem.. asi nie, podľa všetkého, takže netuším, čo to može byť...
jediné čo ma napadá ako možný zdroj je biotika v Slovenskej Lupči, vyrabajú liečivá , tam ked človek zájde smrdí to ako keby tam hnili mŕtvoly. je to vpodstate s Bystricou jedna dolina a ked tam niečo pustia do ovzdušia pride to zrejme až do mesta.je tu ešte nejaka tepelna spalovna, neviem prestne čo to je a či to este funguje, taký komín pri železničnej stanici Radvaň. inak je zaujímave, sem tam som vnoci asi tak okolo 0 - 2 h rano počul nad sídliskom vrtulove lietadlo, ale len asi 3x, raz som ho aj videl, ale blízko je letisko Sliač, asi nočné lety alebo len fotili nocné mesto atd, ale tiež sa mi to zdalo divne tak neskoro
tak to budú asi tí farmaceuti... ale keď máš podozrenie, že letí niečo, čo letieť nemá, zapíš si čas a zisti si na internete či boli nejaké oficiálne lety... ak nie, aspoň vieš na čom ste
hm kde to zistím? dátum už prestne neviem, sa mi zdalo že to ma iny zvuk ako vrtulnik z nemocnice tak som sa kukol, letel priamo nad sídliskom smerom od urpína, male jednomotorove vrtulove lietadlo, myslim že neblikal, potom som ho počul letiet speť
jak mi fajne ze ja zijem na dedine nemame ziadne chemikarne......ale mam zasa smolu ze sused pali plasty a to secko mi ide do okna a ja nemozem vetrat ani cez den a ani cez noc co ak je toto vas pripad??
@Lucy92 Ta vsak znam ňe? no a teraz som zistil ze mi o mesiac konci platnost emisii, no asi uz neprejdem toho roku, predsa len rok vyroby 88 je uz hodne :/
@Kaylee No Biotika je pekne citit, este ze Brezno je dalej od toho
no najskôr za to bude zodpovedná tá prisprostastá Biotika, tá mi ide dlhodobo hore krkom... akurát o nej píšem seminárku, sú to hajzli, vždy to urobia tak, že im nie je ani možné nič dokázať, koľko bolo obvinení a nič sa nedokázalo, jedine čo boli tie dve kauzy v rokoch 2003 a 2004, aj to zaplatili pokutu a život šiel ďalej. a pritom ľudia čo tam boli sa sťažovali sa ekzémy, vyrážky, problémy s dýchaním atď. ... ale som sa zaprisahala že Biotiku raz osobne zbúram
inak aj ja som si všimla, že to tu akosi smrdí, akurát som pred chvíľou vravela bratovi, že je doma smrad... a pritom ja bývam na okraji mesta! nevylučujem ani tie lietadlá, ale skorej to fakt bude Biotika, ona zvykne posielať do BB z Ľupče kadejaké "odkazy"...
No ja v Bratislava Stare Mesto necitim nic v noci, ale Bratislava je velka... Napadlo ma, ked som cital o Bystrici, ako aj o Slovnafte atd, tak, ze:
co ked fabriky vypustaju v noci nejake nechutne veci kominmi, ktore cez den nesmu, lebo by bolo vidno farebny dym, ale v noci mozu aj ruzovy aj fialovy dym vypustat a ziadnu paniku nevyvolaju... to je moja teoria a preto to smrdi iba v noci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
vieš ako lietadlá za sebou zanechávaju taký dymový pás.... vzniká to následkom kondenzácie tuším, ale po chvíli sa to má vypariť.... lenže ak ide o chemtrails, tie pásy tam ostávaju aj hodiny, údajne ide o lietadlá nejakej tajnej organizácie, ktoré to vypúšťajú do vzduchu...
viem, že to obsahuje báryum a pri vdýchnutí častíc z toho, sa Ti vačšinou zapchá jedná nosná dierka a začneš mať problémy s dýchacími cestami tuším...
ale či to smrdí to neviem.. asi nie, podľa všetkého, takže netuším, čo to može byť...
nemáte v okolí nejakú chemičku?
@Kaylee No Biotika je pekne citit, este ze Brezno je dalej od toho
inak aj ja som si všimla, že to tu akosi smrdí, akurát som pred chvíľou vravela bratovi, že je doma smrad... a pritom ja bývam na okraji mesta! nevylučujem ani tie lietadlá, ale skorej to fakt bude Biotika, ona zvykne posielať do BB z Ľupče kadejaké "odkazy"...
co ked fabriky vypustaju v noci nejake nechutne veci kominmi, ktore cez den nesmu, lebo by bolo vidno farebny dym, ale v noci mozu aj ruzovy aj fialovy dym vypustat a ziadnu paniku nevyvolaju... to je moja teoria a preto to smrdi iba v noci.