bojím sa trošku ... aj ked mám nazor že toto je len začiatok .. že niečo bude potom ked zomrieme .. ale bojím sa ... že zomriem že ludia na mna zabudnu .. že zostane len hrob a nič ... a spomienky ..
na druhej strane .. mam taky drbly pocit .. občas .. že sme tu žijeme , trapime sa a raz zomrieme .. je to divne .. x(
@stage takto sa ta opytam... kebyze ti teraz niekto ponukne ( nezalezi, kto, alebo ako k tomu prisiel, hlavne, ze je to pravda) okamzitu smrt, s tym, ze hned pojdes do neba, bral by si to? Ja som tiez veriaci, no, poviem pravdu, radsej by som tu ostal, aj ked neviem, ci by to potom s tym nebom vyslo :/
@malapohroma ale to snáď nie! to je vážna choroba.
@toxo nie, nebral, od boha sme dostali vzácny dar - život a ten si musíme vážiť a ctiť. poberiem sa až on usúdi, že treba. Píšeme tu iba o zmierení sa so smrťou a nie o tešení sa na smrť!
no tak to je v piči ozaj... keď vám je tak jedno že skapete a že by vám to nevadilo ani keby to prišlo hneť prečo sa neodjebete ??? Až by vám reálne išlo o život tak by ste zaň bojovali zubami nechtami... nič cennejšie nemáte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
pokial mi nema byt za cim luto tak mozem skapat aj hned
A čože je naša veselá @malapohroma zrazu v takej depresii?
prepina mi
Ale nie tak vlastnej, ako smrti najbližších.
Skôr sa bojím smrti blízkych.
na druhej strane .. mam taky drbly pocit .. občas .. že sme tu žijeme , trapime sa a raz zomrieme .. je to divne .. x(
zvlášť o nej rozmýšlam, keď sa dozviem, že umrel niekto ďalší z rodiny či známych
@toxo nie, nebral, od boha sme dostali vzácny dar - život a ten si musíme vážiť a ctiť. poberiem sa až on usúdi, že treba. Píšeme tu iba o zmierení sa so smrťou a nie o tešení sa na smrť!
O seba sa nebojim viem ze sa o seba postaram , bojim sa o tych o ktorych sa nemozem postarat/zachranit