Som smutná. A priznám sa, že občas sa nahnevám (to vtedy, keď jedným z dôvodov odlúčenia je, že milovanej osobe sa nechce ani len prijať návštevu...) a potom som mrzutá. A tak. Nič s tým robiť neviem.
len čakať a čakať a čakať až ma to nebaví .... ale ptm prííde ten den konečne z láskou hned ako prvee krásne objatie a prekrásny bozk ked si to prestavim ze onedllho budeme zas spolu tak mi je lepsie na srdci ... ale aj tak to čakanie je najhorsie
čo by sa dalo...dá sa len zamestnať vo chvíli, kedy je to naozaj zlé. a ja si vždy poviem, aké je to super, že mi chýba niekto, kto mi opätuje pocity, možno to niekomu príde automatické, ale mne to príde ako brutálny luxus.
Ahoj poznám to veľmi dobre .. a neradila by som ti zavrieť sa do izby, premýšľlať nad ním, plakať a stále dookola pozerať fotky.. to ťa ešte viac ubíja.. radšej sa zober na nejaku diskotéku s priateľmi, kde sa odreaguješ zabavíš a tam na chvilku možno zabudneš, alebo aspon to ten smutok zmierni ..alebo len tak si s kamoškou niekde výjdite uvidíš že to pomože
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nič viac sa robiť nedá
len čakať a čakať a čakať až ma to nebaví .... ale ptm prííde ten den konečne z láskou hned ako prvee krásne objatie a prekrásny bozk ked si to prestavim ze onedllho budeme zas spolu tak mi je lepsie na srdci ... ale aj tak to čakanie je najhorsie
mne spomínanie veľmi nezaberá.. lebo potom mi ten človek chýba ešte viac... ale utešujem sa tým, že keď sa stretneme, bude to o to krajšie...
je to spred roka a pol fotka. krasna, viem