Taku peknu ruzovu koselu (teda uz viac zodratu ako ruzovu), biele 3/4 nohavice, ktore sa mi podarilo zababrat od gulasu a toho certa mi ta skrvna nechce pustit a este pokemon tricko, ktore uz zial neprevleciem
a najnovsie co ma mrzi, je vcerajsia strata nausnice, taka pekna sada to bola, nausnice, nahrdelnik a prsten a ci sa mi jednu nausnicu nepodarilo dakde v meste odfajcit? A to je uz hadam aj piaty par nausnic, ktore sa mi podarilo cca za pol rok tak pekne od seba odclenit.
čo ja viem... pomerne nedávno by som ešte smútila, že sa mi môj Tyrant rozpadol, už mi je to akosi úplne jedno (kokso, práve som v tom našla metaforickú paralelu, toto nemôže byť náhoda!
taká super bunda, ktorú som mal ako malý a jedna super mikina, keď som bol väčší
nohavice, ktoré majú dosť veľkú dieru, ale ešte stále ich mám, i keď ich už mama chcela vyhodiť, no ťažko si ich zoberiem preč a smútim za tričkom SOAD ...ďalej sa mi nechce spomínať
smútim pretože moje obľúbené čierne nohavice stále viac a viac blednú a už ich môžem nosiť len na doma, a ešte za jednu strašne mäkkú a peknú mikinu ktorú som vyrástla no a ešte za @2
za dvoma nadhernymi suknickami.... uplne rovnake, len jedna je zlta a druha biela. mam ich este v skrini, len ich uz nemozem nosit, lebo som strasne pribrala na riti a stehnach :/
Moja obľúbená sukňa, bola síce biela, ale mala krásny strih a stála vo výpredaji sakra málo peňáz. Rovnako celkom nové nohavičky so žltými pruhmi -> na letisku sa s mojím kufrom nemaznali a roztrhli ho, teda mi z neho tie veci vypadli.
Zasa nové ružové tričko, taká fakt dobrá in your face ružová a čierny sveter na gombíky. -> S najväčšou pravdepodobnosťou ukradnuté bývalou spolubývajúcou. Rozkopla by som jej ten trápny ksicht za to, keby ju vidím.
A viem, že to nie je oblečenie, ale veľmi-preveľmi smútim za obľúbeným dáždnikom, velice kvalitným, čiernym, pevným, veľkým, traja by sa podeň zmestili hádam... ten som nechala vo vlaku, keď som mala so sebou obrovské množstvá vecí
Moje ponožky Všetky sú už v košovom hrobe. Som ich prestrieľala pätou Inak za viac vecami ale najviac za ponožtičkami podkolienkovími palcovími. Pestrofarebné pásy mali po sebe. Nezabudnem... ( )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
za nejakym kusom oblecenia
A máti mi ich vyrazila..vraj-už sa ti to tutok začalo trhať,a nosíš ich furt jak vol kožu,a už boli vyčaptané..
no dôvody na zabitie.. mojéé botyyy
Ale už jej to asi rok obúchavam o hlavu, hahaha, už mi nič nevyhodí
a najnovsie co ma mrzi, je vcerajsia strata nausnice, taka pekna sada to bola, nausnice, nahrdelnik a prsten a ci sa mi jednu nausnicu nepodarilo dakde v meste odfajcit? A to je uz hadam aj piaty par nausnic, ktore sa mi podarilo cca za pol rok tak pekne od seba odclenit.
No daj hlupakovi daco pekne do ruky
rip moje drahé
inak je toho veľa
a inak neviem, asi nič také
nohavice, ktoré majú dosť veľkú dieru, ale ešte stále ich mám, i keď ich už mama chcela vyhodiť, no ťažko si ich zoberiem preč a smútim za tričkom SOAD ...ďalej sa mi nechce spomínať
Zasa nové ružové tričko, taká fakt dobrá in your face ružová a čierny sveter na gombíky. -> S najväčšou pravdepodobnosťou ukradnuté bývalou spolubývajúcou. Rozkopla by som jej ten trápny ksicht za to, keby ju vidím.
A viem, že to nie je oblečenie, ale veľmi-preveľmi smútim za obľúbeným dáždnikom, velice kvalitným, čiernym, pevným, veľkým, traja by sa podeň zmestili hádam... ten som nechala vo vlaku, keď som mala so sebou obrovské množstvá vecí